Sötét

NEM VAGYOK MELEG!...29 ÉVEM TELJES HAZUGSÁGBAN! 

Feliratkozás
Megtekintés 69 E
97% 670 20

#PAPIFRANKÓ #LACIATYA #ZSHOWTIME
INSTA: osvvath_zsolt?hl=hu
Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, reklám nélküli extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
​​
COOL CUCCOK: www.mottod.hu/

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: paypal.me/zshowtime

Közzététel:

 

2021.febr.15.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Black Light 999
Lehet akkor azt is feltételezni, hogy az Atya is az volt, vagy mélyen az, csak megváltoztatta a gondolkodását és megtért azért lett pap?
Homer Simpson
akkor értem és ha 49 éves pasi akar le venni egy 7 st lányt?
Joe Smith
Joe Smith Napja
A "meleg=pedofil?" témához szeretnék hozzászólni. A válasz természetesen nem. De szerintem nem véletlen, hogy erre ennyire érzékenyen ugranak a melegek és az sem, hogy ezzel mindig felkóstolják őket. Nem vagyok mély ismerője a szubkultúrának, de ez egy létező ideáltípus a melegek között. Kislányos arc, vékony, csupasz test. Tehát nagyjából ránézésre egy kisfiú, akinek már épp hogy van merevedése. Jogilag persze, hogy ez oké, ha nagykorú nagykorúval, de ugye érezzük, hogy ez kicsit annak az utcának az eleje ... Ez a mese már ismert volt a régi görögöknél is. De pl. Kajdi-féle videókban is kirajzolódik, hogy azért ő is még most sem a deres halántékra és az az aputestre bukik, hanem sokkal inkább a legénykékre. Ne értse félre senki, nem azt akarom kihozni, hogy minden meleg alig várja, hogy tettlegesen kisfiúkkal fajtalankodhasson. (Tehát csak a törvény, meg a lebukás veszélye tartja vissza.) De azt a jelenséget is kár lenne elvitatni, amit említettem.
Màrk Henzel
Màrk Henzel 2 napja
Ez a baj a világgal, hogy a papok a tudományra hivatkoznak a tudósok pedig a vallásra. :D Istenem...:DDDDD
Katianyu
Katianyu 5 napja
Mai nap top kommentje face-n. Azért nő a homoszexuálisok száma, mert ez egy "erőltetett társadalmi hisztéria" 🤦 . Szóval tessék leállni a hisztivel 😅 Update 🤣🤣 2 sallerrel orvosolható 🤦 megkaptam magyarázat gyanánt, hogy ez kb így működik 😒
Emese Ili
Emese Ili 5 napja
Jah, nem létezik. Én is csak gondolom, hogy vonzó a saját nemem, de az nem úgy van, hogy úgy, hanem másképpen... Mert hát nincs hozzá génem. Öcsém XDDD
Erzsébet Nagy
A Meseország mindenkié c. könyvhöz egy gondolat. Miért beszélnek/ítélkeznek róla úgy emberek, hogy esetleg el sem olvasták? Szerintem egy nagyon jó érzékenyítő könyv ahol nagyon kulturáltan, gyerekek számára érthetően és élvezhetően vannak megfogalmazva a "másságok" (bocsánat, nem jutott jobb/szebb szó eszembe).
Ádám Czibulyás
Nem annyira vág ide, de jött ez a gondolat a pedofília / aberráció témájában: Én nem fekszem le olyan nővel, akivel nem tudok kommunikálni. Nem nyelvi különbségről beszélek, hanem értelmi/érzelmi fejlettségi szintről. Egyszer volt olyan, ahogyan az bulikban lenni szokott, berúgtam és összeakadtam egy csajszival. Ittunk és beszélgettünk, egy idő után azonban szanaszét volt és nem tudta, hol lakik, úgyhogy hazavittem magamhoz egy csekély "rossz" szándékkal, de leginkább azért, mert már a közterületen rám cuppant volna, ha akarom és sokan voltunk ott kukival (csak nem hagyom már ott). Másnap reggel magához tért, elmagyaráztam, mi történt és megkíséreltem folytatni a társalgást... NEM MENT. Nem értette az iróniát, nem értette, amit mondok (szokszor beszélek választékosan, cizelláltan hogy ne csak bazmegezzek), nem tudott hozzászólni témákhoz és éreztem rajta, hogy ez őt frusztrálja... szóval eltereltem a témát és hagytam, hogy beszéljen, hátha többet megtudok róla... Szegénykém huszonnégy évesen nem volt valami fejlett semmilyen szinten és elgondolkodtam rajta, hogy vajon ha egy ennyire gyermek lelkű valakivel lefekszem, az minek számít?
Flower Martha
Flower Martha 7 napja
Kedves Zsolt! Egyetlen hozzászólást engedj meg, kérlek, amikor azt mondod, hogy papi körökben a cölibátus vonzata a pedofília, nem ugyanaz a minőség, mint, amikor azt mondják, hogy a melegek a körülmények hatására vonzódnak a saját nemükhöz (azaz külső behatás)?
Szíves Napló
Jól mondod, eleve a genetikában sem azt állítják, hogy egy darab gén felel a homoszexualotásért, de sokan azt is elfelejtik, hogy ezen kívül még rengeteg dolog játszhat közre, hiszen az ember szervezete biokémiai alapokon működik, tehát pl. hormonális vagy agyi elváltozások is szerepet játszhatnak. Persze ehhez be kellene látni, hogy az ember lélek fogalmával is gondok vannak. :D Amúgy azon röhögök legjobban, ahogy azt magyarázza EZ BIOLÓGIA. Na kérem, a természetben számtalan példa van homoszexuális állatokra. Akkor azok is rosszul gondolkodnak? Csak meg kellene térniük? Jah, tudom, embert ne hasonlítsunk állathoz, Isten teremtette 6000 évvel ezelőtt... Bár a fene érti, akkor hogy is lehet disznószöveteket beültetni valakinek. :D Sok itt a logikai buktató, na mindegy.
Anna Währing
Anna Währing 7 napja
házasság =/= család. A házasság fogalmát és feltételeit nyilván meg kell határozni törvényileg - lehet vitatkozni hogy hogyan - viszont a család fogalmát véleményem szerint nem lenne szabad. #acsaládazcsalád mindenkinek az, amit annak érez.
Tamás Tauber
Tamás Tauber 8 napja
a cölibárusnak köszönhetően?? - stud-theol.blogspot.com/2010/04/pedofilia-colibatus-botranyok-bunugyi.html
Keszi Jázmin
Keszi Jázmin 8 napja
Mondok jobbat! Nem vagy balkezes csak annak hiszed magad😏
Turza Tamás
Turza Tamás 8 napja
Mi az ami még normális? És meddig az a határ? Mikortól lesz valami más is normális? Hol a határ? Előbb utóbb egy kutyával is össze lehetne házasodni? Végül is a mesében a Mouglit farkasok nevelték fel. A kutya meg akkor még jobb, mert háziasított! Ez is oké lenne?
Dominik Sagan
Dominik Sagan 8 napja
Ő, nem, mert a kutyától nem tudjuk megkérdezni, hogy akarj e
Zoli Tóth
Zoli Tóth 8 napja
fókuszcsoportot szoktam nézni, de csak rád vagyok feliratkozva kiscsengővel ;)
AteszFilms
AteszFilms 9 napja
Köszönöm szépen a videót, nagyon bírlak amúgy, így tovább! 😍❤️
Dorje Karma
Dorje Karma 9 napja
aki meg papnak megy "férfi " létére na az meg BETEG....
Coffee the Dragon
Jááj megszólalt a pedó-kultista!
Klára Szilágyi
Szerintem hülyeség a melegséget meg a pedofíliát összevonni. összességében nem értek egyet veled
Alexandra Tóth
Alexandra Tóth 10 napja
De jó ! Akkor minden csak a gondolkodáson múlik !? Akkor nekem ezentúl csak a magas , szőke , kék szemű pasik fognak tetszeni ..... minden csak a gondolkodás kérdése,én ezt fogom innentől szeretni és kész :-D hát ez kész vicc
swell
swell 10 napja
NÉZZÉTEK MEG JUSTIN BIEBER INSTA STORYJÁT! ;) NA Ő RÁTALÁLT ARRA AZ ISTENRE, AKI AZ EGYETLEN ÉS AKIRE ÉN IS. 😊💕
swell
swell 10 napja
Isten nem hozott létre vallást. Biblián és személyes kapcsolaton keresztül kommunikál velünk. Bármin keresztül, igazából... de vallásokon át nekem csak megkötözöttségek jöttek, ami az ördög műve... Ezekből szabadított meg Szent Szellem. Mert akit a Fiú szabaddá tesz, az valósággal szabad... Ő ami vágyat belénk helyezett, azt Ő maga képes be is tölteni és akarja is... nem önmagában várja el, hogy ne vétkezz... Ő adja meg az erőt meg az akaratot, hogy ne is akarj..... csak Ő mellette kell dönteni...
Oláhné Erika Lovas
Az "Áldassék a gyümölcs "a Szolgálólány meséjéből való idézet? Most nézem a sorozatot.3 évad elejenél tartok.Nyomasztó. Pár hónapja követlek.2.videó megnézese óta fel vagyok iratkozva rád! Nem zavar a melegséged!🙂😉
Gyula Maloveczky
Ádám nem heteró!!!!
nyihaaa
nyihaaa 11 napja
Úgy várom, hogy egyszer találkozzak Veled! Megkérdezném morcos arcal: “ Tudod mi vagy te??? - Egy jó ember!- mondanám... Hívő, lányos apuka vagyok. Büszke vagyok a Lányomra, hogy megmutatta, a Szerelem nemeken átívelő.
István Csiki
István Csiki 11 napja
Reakció videó a reakció videóra: hurun.info/to/vide/faGcw6FtuIjJxtk.html
István Csiki
István Csiki 11 napja
A gúnyos beköszönés után rögtön hozzáteszed, hogy "minden gúnyt mellőzve egyébként"... Hát ez aztán az őszinte és előrébb vivő felütés ;)
István Csiki
István Csiki 9 napja
@Coffee the Dragon :D :D megtisztelsz
Coffee the Dragon
ok boomer
uralic1
uralic1 11 napja
ment a Like és még a videó el sem kezdődött :D
Aniko Horvath
Aniko Horvath 11 napja
Hetrosexuális vagyok tehát nem érzem át melegek heĺyzetét. Külföldön élek két gyermekemmel. Szerencsére ők olyan környezetbe nőttek fel ahol nincs iskolai beszélgetés a melegekről mert nem kell. Vannak osztálytársaik akik melegek s nekik ez természetes. Nem bőrszín, vallás, vagy nemi beállítottság alapján választanak barátot. Azt kívánom hogy Magyarországon is ezzel a természetes elfogadással nőjjön fel a fiatalság.
Bence Nemeth
Bence Nemeth 11 napja
Kedves Zsolt maga meleg?
El Grande
El Grande 11 napja
Holnap levágom a kezem mert por*ót nézek, de ma még végig nézem az összes felnőtt filmet
Ridita
Ridita 11 napja
A Szájer féle házibulit rendező pasi ránézésre duplán kapott a meleg génekből, egyeseken első pillantásra látszik, hogy mi a helyzet.
katuska1994wv
katuska1994wv 12 napja
A melegségről, meg úgy egyáltalán a másságról rengeteg vita és nézőpont volt a történelem során. Az, hogy a Bibliára hivatkozik... a Bibliából mindent is meg lehet magyarázni, és mindennek az ellenkezőjét is... és? Hinni kell, nem bizonygatni! A melegség és a másság pedig... volt már betegségtől halálos bűnig sokminden, szerintem attól, hogy valaki más, mint a többi ember még nem feltétlenül rossz is. Vannak meleg ismerőseim, akik tök rendes emberek.... ez nem identitásfüggő, basszus! Szóval szerintem nem kell azzal törődni, hogy ki mit mond.
Petra R.
Petra R. 12 napja
Nyomtam egy feliratkozást, na. Olyan szépen kérted! ;)
Emese Nagy
Emese Nagy 12 napja
Laci Atya nem tudom miért beszél szexualitásról. Van róla bármi fogalma? Teljesen súlytalan, amit mond. Az, hogy aberrációnak állítja be a homoszexualitást, pedig teljes mértékben szembe megy az egyházzal, amit képvisel. Tudtommal ott náluk elítélendő a kirekesztés. És amit ő csinál az az. Hodász (vagy ki? tényleg ez a neve?) Atyának meg megmondta a vármegye, hogy vagy "szépen" beszél, vagy még a végén ki lesz tiltva, és akkor el kell menni dolgozni. Azóta tudja mit kell mondani.
Kovacs Gergo
Kovacs Gergo 12 napja
Kedves Zsolt! Nezlek, feliratkozo vagyok stb de egy picit zavar az a nagggggyon balos szel ami folyamatosan fujdogal. Tulzottan elfogult vagy es ha valakivel beszelgetsz addig nem hagyod beken amig ki nem mondja burkoltan hogy O1G. Lasd tik-tokos srac. Kisarkitasz dolgokat es ismeteled oket mar mar mantrazod a kovetoidnek. Kedvellek es jonak tartom amit csinalsz de olyan jo lenne ha nem minden a politikarol szolna es nem ilyen szinten...ne vedd bantasnak de neha mar olyan vagy mint a pesti tv es kormanykozeli media inverse es ezaltal olyanna is valsz mint ok. Jo lenne egy kis objektivitast vinni a dologba szerintem mert ez ugyanugy gyuloletkeltes es szerintem Te nem vahy ilyen. Koszi ha elolvastad Udv Gergo
Lili1127
Lili1127 12 napja
Amúgy én kifejezetten örülök Hodász András atya ilyen ókonzervatív megnyilvánulásainak (annak ellenére, hogy nem értek vele egyet). Ő az élő példa arra, hogy attól, mert valaki kormányellenes, még nem feltétlenül liberális 😄 Tudva, hogy az atya milyen ókonzervatív nézeteket vall a homoszexualitásról, meg a heterók házasság előtti együttéléséről, meg még egy pár dologról, annyira vicces látni, mikor a sok tudatlan ember elkönyveli az atyát "libernyáknak", "ballib papnak", meg "gyurcsányimádónak" a kormánykritikus megnyilvánulásaiért, meg mert "védi a migránsokat". Nem, emberek, az atya nagyon keresztény meg nagyon konzervatív, és ennek ellenére kormányellenes.
johny87able
johny87able 12 napja
Amit ma vallásnak hívunk az egy vicc sajnos!! 2000 éve még hittem is volna, de a mai tudásunk-ból fakadóan a biblia 90%-a kamu/vicc butítás!!!!!!
Musix Hungary
Musix Hungary 12 napja
Kedves Zsolt! Lenne egy videóötletem. Egyszer tisztázhatnád egy videóban, hogy egy meleg párnak mihez van joga Magyarországon. Most itt nem az új törvényekre gondolok. Dúró Dóra már sokadjára (pl. Ungár Péteres beszélgetése vagy Bősz Anettes vitája - mindkettő fent van youtubeon) terjeszt fals információt. Egészen pontosan azt, hogy a kormánynak nem ezt az örökbefogadási törvényt kellett volna elfogadnia, hanem kizárni a melegeket a bejegyzett élettársi kapcsolat intézményéből, és akkor élettársak is fogadhatnának örökbe. Merthogy Dóra szerint bejegyzett élettársi kapcsolatot ellenkező és azonos nemű párok is köthetnek. Ezzel szemben a valóság, hogy nem, csak azonos neműek, mivel néhány kivételtől eltekintve ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk, mint a házaspárokra (pl. a gyermekvállalás is egy ilyen kivétel, és ezt a törvény le is írja, hogy nem fogadhatnak örökbe, nem vehetnek részt IVF-en). Innentől kezdve felesleges kizárni a melegeket, megszüntetve ezzel magát az intézményt is. Dóra sajnos politikus létére lusta volt elolvasni a 2009. évi XXIX törvényt, de haknizni a valótlan állításaival, ahhoz van esze. Köszi, hogy elolvastad!
Judith Susula
Judith Susula 12 napja
Mindegy hogy mi vagy csak becsüljük egymást
Hidro Poni
Hidro Poni 12 napja
orvosoktol hallottam, hogy ketfele gen letezik. az egyik ami direkt hatassal rendelkezik. pl. hogy milyen lesz a szemed vagy a hajad szine. a masik pedig csak hajlamosito gen. pl. a gyomorrakra.. ha egeszsegesen elsz, etkezel akkor nem leszel rakos, hiaba van benned az erre hajlamosito gen. szerintem ha egyatalan leteznek homokos genek, akkor is csak az utobbi kategoriaba esnek.
pati Pati
pati Pati 12 napja
MOST NÉZZLEK A MÓNIKA SHOW-BAN . 😁🙂🙂🙂🙂
Frittata Von Newl
Én is! :))))
Georgina Végh
Georgina Végh 12 napja
Nem szoktam hozzászólni a videóidhoz ( pedig mindet megnézem) ,de most az jutott eszembe,hogy hol marad a ne ítélj,hogy ne ítéltess!🤷🏼‍♀️🤔
Réka Nagy
Réka Nagy 12 napja
Ennek az újságnak (Scientific American) impact factor értéke 1,629. Azért ez sokat elmond a hitelességéről. :D
Samsung Galaxy S20 FE
Láttad miket mondtak a PestiTv-be a politika Hobbistába a legúkabb Bakos Zoltános adásban? Azt hogy egy melegnek átlagosan 400 személyel van nemi kapcsolata élete során és hogy csak azért akarnak gyereket örökbe fogadni hogy megronthassák ezen kívül még nagyon undorító vicceket is mondtak stb... A mostani adás a műsor átlaghoz képest is erős volt.
Benjamin Island
Benjamin Island 12 napja
Ez igen, szar lehet olyan egyház nevében beszélni amiben rendszeresen rontottak meg kisgyermekeket akik mai napig cipelik a terhet ...na Laci atya azt magyarázd meg "Isten" azt hogy engedhette? ....Amúgy meg rendszeresen nézek pornót ....és semmit nem változtatott meg, továbbra is a nőket imádom veszettül... meglepetés!!! 😄 Amúgy meg a szexualitás sztem két dologról szólhat 1.szaporodás , 2. örömszerzés....csak kifejezetten egy dologra a szaporodásra,az állatvilágban van példa, de mivel mi fejlettebbek vagyunk naná hogy bemagoljuk a Kámaszútrát ✌️😂 Nem értek egyet hogy az ördög mindig hazudik, az ördög dolga lett a kárhozottak megbüntetése így aki elbukik a "kisértésen" bünhődjön csak.! 😌
Destruction DS
Destruction DS 12 napja
14:19 Testvérek se házasodhassanak Zsolti fejtsd ki hogy mi a különbség két szerelemben szeretetben együtt élő férfi és egy heteró szerelmes testvérpár közt ami miatt ne házasodjon utóbbi. (a gyermek nemzés rizikója szerintem nem érv rá hiszen azt házasság nélkül is tudnak csinálni)
YouTube Boss
YouTube Boss 10 napja
@Samsung Galaxy S20 FE ki néz agymosó tv-t?
Samsung Galaxy S20 FE
@ZSHOW time Nézd meg a Pesti Tv-n a politikai hobbista legújabb adását Bakos Zoltánnal! Nagyon durva...
Destruction DS
Destruction DS 12 napja
@ZSHOW time Jogos így már jobban értem mire gondoltál
ZSHOW time
ZSHOW time 12 napja
Szerintem ez nem szorul magyarázatra. Egy testveri kapcsolat es egy szerelmi kaocsolat ossze sem hasonlítható.
Zsófi László Szabolcsné
Világvége hangulatom lett a videótól és a kommentektől. Jelenések könyvében ez van leírva, ez fog történni. Most tartunk a 4. pecsétnél a hétből. Szörnyű!!!!
Gyöngyi Németh
Hülyeeeeeeeee IMÁDLAK akármilyen vagy =D Értelmes ember vagy csak ez számít. Sok heteró posztoló buta mint a segg.
SUNG-HYO PARK T -34 FOREVER
Ezek szerint Az Én Egész életem is Egy az Egyben Abszolút Hazugság Mert hát Csaj ként már egészen korai tinikent is Folyamatosan a Csajokat bámultam Plusz jelenleg is a Női Mell a Női popo Vonzó Számomra S az Életemet Nő mellett Tudom csak Elképzelni Ha nekem Egy férfi mellett kéne kelnem Teljesen idegen lenne De Női társ mellett Kiegyensúlyozott vagyok mert így Passzolunk Imádom Őt reggelente Forró csokival vagy egy Klassz reggelivel kelteni Nem tudom hogy miért kell Minket Melegeket csesztetni Egyfolytában
István Szekeres
És Laci atya csürhéje, miért abuzálnak gyerekeket? Talán másképp kellene gondolkodni
Csurgó Csenge
Csurgó Csenge 13 napja
Ha annyira vallja valaki a hitet, akkor hogy is volt “Ádám és Éva” volt egy alma meg egy kígyó.. elgondolkoztató nem?😅 ne kövezzetek meg lehet én gondolom rosszul😅
András Rácz
András Rácz 10 napja
ezt kifejthetnéd min kéne elgondolkozni. nem akarlak megkövezni, viszont abszolút nem értelek
BagolyCSótányJohnny
Hey Blazkowicz, where are you now?!
BagolyCSótányJohnny
Szerintem nem is Zsolt vagy hanem Balázs.
Balázs Bíró
Balázs Bíró 13 napja
Helló! Én ugyan heteró vagyok és kitért katolikus keresztény. Otthagytam mert egy képmutató banda az egyház. Nem akarom elvenni a hitedet, de a biblia több helyen elítéli a melegeket, (Bár vannak kutatások akik szerint ez csak utólagos betoldás. Ezt soha nem fogjuk tudni megtudni...) Jézus egyébként elítéli a melegeket, csak nem kimondottan, ha többször átolvasod a szövet ez kitűnik, nem mondott semmi újat amit, más pogány filozófusok ne mondtak volna. Az antik kultúrában sokkal inkább elfogadott volt a homoszexualitás, ők teljesen máshogy tekintettek erre (a Feminista teológia videói között megtalálható ez a rész!) - az egész egy feminin és maszkulin skálán mozgott, itt lőtték be hogy ki hova tartozik. Tehát úgymond az ókorban már megjelentek a társadalmi nemek! Aztán jött az intoleráns kereszténység, ami már gyökériben homofób és nőellenes volt. Többek között meg is ölték egy híres filozófus nőt.... A Katolikus liturgia nekem is tetszett, csak a mögöttes tartalom és a biblia ismert elvette a kedvem tőle.... Lengyelországban egy LMBT glóriával ábrázolt Madonnáért 3 év fegyház jár. Keresztényi szeretet, persze.... Az ábrahámita vallások nagyon homofóbok. Kevés vallás toleráns a melegekkel, a Buddhistáknak például ez teljesen közömbös, ne foglalkoznak vele... Sok év kellet, kutatás és olvasás mire leesett, hoyg az egyetlen normális karakter az egész könyvben Lucifer és ezzel mindent elmondtam az egészről. Ezt a videót meg azért linkelem, ha olvasod ez, - ez a tömény keresztény intolerancia: hurun.info/to/vide/cqFmta9-w33LzMk.html
Tamás S
Tamás S 13 napja
Nevetséges ez a pap, ezt az 50-es iq-ra szánták.
Attila Barta
Attila Barta 13 napja
Milyen alapon mantrázza valaki a "szeretet" szavunkat, aki szerint a szülés szentsége egyenlő azzal, hogy ágyút csinál a pinájából? Mekkora lúzernek kell ahhoz lenni, hogy ezt valaki beszopja?
FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó
Köszönöm, nagyon hasznosnak tartom, hogy teszel be képet vagy videó részletet arról amiről/akiről beszélsz. Én nem vagyok képben például a kis celebecskék világában. És amikor közülük valaki a téma, rákeresek, mégis kiről van szó. Persze tudom, ez az én gondom. De ilyenkor zavaróan kizökkenek a videóból. Itt most remek volt a két részlet a papokról. Frankón lejött a két ember lénye, beállítottsága. Viszont én nem gondolom meleg utalásnak a lámpát. Csak rávilágít: épeszű társadalomban ilyen nincs. Nem jut eszembe, de volt valami mese/film/történelmi dolog. Ahol a főhős vagy egy állatot vagy egy tárgyat vett el. Szóval azért nem olyan új gondolatok ez. Ne legyen ilyen nálunk, ebben gondolom egyetértünk.
Benuenuto Cellini
Én azt nem értem, hogy miért olyan férfiak akarnak a családról, szerelemről, szexualitásról dönteni, akik e három dologból pont ki vannak zárva. Ez kb. olyan mintha én akarnám előírni a Forma 1 szabályait, jogosítvány, vezetői tudás és autó nélkül. Ezek a papok vagy álszentek és csalják a hitüket mert szexuális kapcsolatuk van, vagy pedig nem kellene megszólalniuk sem, hiszen nem érthetik a családi szeretetet, az intimitást, amely mindezek alapja, hiszen nincs benne részük.
Windlespoon
Windlespoon 13 napja
"nincs homoszexuális gén"... miért, heteroszexuális gén van!? :)
Windlespoon
Windlespoon 13 napja
Zsolti én nagy örömmel vagyok feliratkozva hozzád, de a kókuszcsoportot nem adom! :)))
A K
A K 13 napja
Nem olvastam vegig a kommenteket, de mindketto felnek ajanlom Birtalan Balazs blogjat es konyveit a temaban!
Gábor Horváth
Gábor Horváth 13 napja
Gaxta Zole Döglégy meg énekelte isten mindenkit szeret nem igaz
M Balázs
M Balázs 13 napja
Kircsi. Hát ama papbacsi annyira nem meleg, mint a Vezuv Pompeinel. :) Pedig jót tenne neki egy kis szex, utána hitelesebben tudna házassági tanácsokat adni. :)
Bla Blanka
Bla Blanka 13 napja
Laci atya szegény nekem nagyon nem lett szimpi, ennyi elég is volt belőle :/... Hodász András atyát viszont én is követem, szerintem ritka normális pap (mondom ezt tök más felekezetű, vallását nem gyakorolóként...), viszont ezzel a videójával én sem értettem egyet. :/
Matthew Benedict
Papok youtuberkednek, kiégek 💀💀💀
Coffee the Dragon
Hát ott a legtöbb gyerek!
megakalap
megakalap 13 napja
azt tudod, hogy ha isten férfi, akkor az összes pap meleg? fyi
Burgonya Hercegnő
@megakalap erre ne haragudj ha nem tudok reagálni ..
megakalap
megakalap 12 napja
@Burgonya Hercegnő de melyik troll? az apró a meséből, mint Pipacs vagy Ágas, vagy a nagyobbak akik Frodó körül ólálkodtak?
Burgonya Hercegnő
@megakalap hagyjad...Béla egy troll
megakalap
megakalap 12 napja
@Béla IV szerintem krokodil, és unlimited kaját teremtett magának, végtelen évre
megakalap
megakalap 12 napja
@Béla IV oké, de ezt csak az emberek állítják, mindössze egóból
Zsófia Szabó
Zsófia Szabó 13 napja
Nem a reklám a baj Zsolti, hanem hogy félbevágja a szavadat, a mondatodat meg a gondolatmenetedet...
Mesi V.
Mesi V. 13 napja
Mi a helyzet a pedo génnel, atyám?
iGamer 18
iGamer 18 13 napja
Laci mondjon amit akar , szerintem is meleg vagy es az nem egy ojan dolog amibol kikell barki is gyogyujon Laci felre beszel, de hogy miijen vallashoz tudnal beileszkedni vagy hogy elfogadjanak azt nem tudom , eddig ahanyat ismerek mindegyik vallas kitaszitja es el iteli a melegeket , de ha valaki tud egyet szivesen varom kommentbe hogy ezzel is tobbet tudjak a valasokrol (ateista , hetero, optimistic nihilist)
Glória Schnebli
Ne aggódj Zsolti, lehet hogy egy párhuzamos világban, mindenki a saját neméhez vonzódik, és a heterók vannak kirekesztve! Minden lehet nagyon könnyedén relatív, ezt nem értik sokan!
Hanga Kosznovszky
Czeizel Endre kifejtette: "az utána következő vizsgálatok részben megerősítették, részben nem erősítették ezt meg. Ma már biztosak vagyunk benne, hogy több génről van szó, mert ha egy gén határozná meg, akkor 100 százalékosan genetikailag meghatározottnak kéne lenni. Ezzel szemben biztosan tudjuk, hogy itt körülbelül 50 százalékos részesedésről van szó, ami a hajlamot jelenti."
Ez nemegynév
Ez nemegynév 13 napja
Jó van na........... Feliratkoztam.
Person
Person 13 napja
Mikor lesz kollab videó Fókuszcsoporttal? Már nagyon várom^^
Dora V
Dora V 13 napja
Hodász András atyát a kanapéra légyszi!!! ❤❤❤
Boti l.
Boti l. 13 napja
1. Egy pap nem beszélhet semmi s*x el kapcsolatos dologról+elvileg gondolniuk se szabad ilyenre. (Forrás:hittan óra) 2. Rosszat fogok álmodni Laci atyától.😂
András Rácz
András Rácz 10 napja
fura hittantanárod lehetett… látod, még most is azt hiszed, hogy a szex az valami „csúnya szó”
Bence Papp
Bence Papp 13 napja
A papok nem akarnak a pedofíliával foglalkozni inkább ?🙄🙄 baaar az elméletük alapján aki meleg az pedofil lsd Osváth Zsolt... Patrik kiskorú volt amikor a Zsolti 18.. elgondolkodtató FÉNY !!
Istvánné Fenyvesi
Laci atya biztos a 80%-ba tartozik mivel a papok ennyi százaléka meleg!!! Jó lenne ha nem hazudnának az ilyen Laci atyák!! Annyi pedofil mint a papok közt van sehol máshol nincs!!!!
Zsanett Andrea
Zsanett Andrea 13 napja
Az atya úgy néz ki mint valami életre kelt mesefigura.
Mol. Zsanett
Mol. Zsanett 13 napja
Hajrá Zsó! Egyre jobbak a videók!!! 😍
Nikolett Lukucz
Nikolett Lukucz 13 napja
Laci atya videója alatt és András atya videója alatt is olvastam a kommenteket. A célom nem feltétlen az volt, hogy a saját nézeteimre visszaigazolást találjak, de találtam pár kommentet, amiket őszíntén meglepődtem, ugyanis ezek keresztény emberek "tollából" születtek. Ezek közül néhányat szeretnék ide bemásolni: Laci atya videója alatt: "Kedves Atya! A szerelem nem gondolkodás eredménye. A párválasztás az. Hogy valaki kihez vonzódik és kihez nem és miért, annak semmi köze a meggyőződéséhez, hitéhez, világnézetéhez. Hogy aztán kapcsolatot kezd, tart fenn, vagy nem, az már döntés eredménye. "Jó lapokat kaptam", negyed százada egy "alkalmas", katolikus fiúval szerettünk egymásba, és huszonhárom éve jó házasságban élünk, lassan felnőnek a szintén heteró gyerekeink. Ez nem azért van, mert egészségesebb, vagy jobb lennék másoknál. Egyszerűen ez jött belőlem. Mélyen együtt érzek azokkal, akik nem kaptak ilyen kellemes utat az Úrtól! Sokuk számára nehéz kereszt lehet a szexuális orientációjával járó folytonos külső és belső küzdelem. Nem tenném számukra még nehezebbé az életet azzal, hogy felelőssé teszem őket az érzéseikért, betegnek, hibásnak, logikus gondolkodásra képtelennek minősítve őket. A szégyen és a reményvesztettség érzése nem hiszem, hogy segít nekik. Egyenlőre csak a Jóisten a tudója, miért nem érzi magát egyértelműen , megváltoztathatatlanul heterónak mindenki, ha már egyszer az emlősök testi felépítése alapján ez lenne a logikus. Nem csak testi lények vagyunk. Szerencsére az egyetlen aki mindannyiunknak minden gondolatát, érzését, titkát ismeri, mindannyiunkat egyformán szeret és hív magához. Egyedül Ő tudja megítélni, hogy ki, milyen nehézségek, küzdelmek, nehézségek között, hogyan áll meg. Istenhez képest mind logikátlanul gondolkodó, buta kisgyerekek vagyunk. Mind bűnösök vagyunk, megváltásra, bűnbocsánatra szorulunk. Egymás előtt feltűnhetünk "normálisnak" (szóval nagy átlaghoz hasonlónak), vagy "másnak" (életünk sok területe közül egy látványoson eltérőnek a nagy átlaghoz képest). Isten minden ütődöttje meleg és heteró számára elérhető, kedves édesapa!" András atya videója alatt: "Kapaszkodok Isten jelenlétébe. Elváltam, mert nyomasztó volt a házasságom. Isten bölcsen nem áldott meg minket gyerekekkel. Nem gondolom, hogy Isten azt akarta volna, hogy boldogtalan legyek a férjem mellett. Szóval Istennel "megbeszéltem" ezt. Az viszont fáj, hogy nem járulhatok szentáldozához és új kedvesemmel szóba sem jöhet a szentségi házasság. Ennyit rólam. Nem tudom milyen megélni homoszexuálisként, hogy kirekesztenek, hogy akkor sem fogadhatnak örökbe gyereket, ha szemlátomást kiegyensúlyozott boldog kapcsolatban élnek és olyan gyereket fogadnának örökbe akit a klasszikus családok nem választanak, és még a család szót is sajnálják tőlük. Nem támogaást, főleg nem propagálást várnak tőlünk, csupán elfogadást. Egy ismerősöm nemrég rákban meghalt, fiatal volt. A halálos ágyán sem merte elmondani édesapjának, hogy meleg. Nem engedte szerelmének, hogy (amikor már hazaadták a kórházból, hogy otthon halhasson meg) látogassa őt, mert az apja katolikus és félt, hogy mi történik, ha kiderül... Nem gondolom, hogy Isten olyan atya, hogy ezt a rettegést kell megélni, remélem ez csak emberi csökevény. Szerintem Istenben felfoghatatlanul több a szeretet. " "Miért teremtett az Isten melegeket? Ha egyszer férfi és nő szeretetkapcsolata az emberi, családi kapcsolati alap teremtett formája, akkor ugyanez az erő miért teremtett olyanokat, akiket a teremtésük során úgy programozott, hogy érzelmileg képtelenek legyenek megélni és megvalósítani az egyetlen, általa legitimnek deklarált, érzelmi alapú emberi kapcsolatot? Mert ezzel egyidőben úgy teremtette az embert, hogy az érzelmek nem állnak az akarat szabályozása alatt. Ezt a képességet nem adta meg. Rengeteg ellentmondást hordoz ez a téma, és nem lehet egy rövid videóban (hosszúban sem) feltárni. Mondom ezt hívő keresztényként.Ugyanúgy, ahogyan egy heteroszexuális férfi nem tudja elhatározni, hogy szerdától a férfiak fogják őt vonzani, egy homoszexuális sem tudja ezt megváltoztatni, maximum sötét szenvedések árán megjátszani fenyegetettség miatt. Amerikábab a homoszexuális fiatalokat “átnevelő” táborok 0%-os sikerrel dolgoznak, pedig a gazdag, fundamentalista, evangéliumi vagy akár katolikus keresztény szülők vagyonokat fizetnek ki, hogy a gyereküket “megjavítsák”. A homoszexualitás nem a sátán súgallata egy kecsegtető, alternatív vagy liberális életre, hanem egy legtöbb esetben a gyermekkorban történő, gyakran a gyerek számára félelmetes önfelismerés, ami szorongást okoz, évekig szenved miatta, és nem tud ellene mit tenni. Ez nem egy kívánatos tiltott gyümölcs, amire a sátán beszéli rá az embert, hanem egy súlyos és érdes kereszt, amit egyes emberek gyermekkorukban, vagy tinédzserként kapnak a vállukra egy lassú, és rémisztő felismerésben, amire még az is rájön, hogy a szeretet vallása egy életre stigmatizálja és megveti majd őket, a családjuk kitagadhatja, vagy bántja őket. Borzasztó, mit él meg egy ilyen gyerek vagy fiatal. A katolikus egyház történetében ez a fajta zárt, felsőbbrendű, Isten ismeretében halálosan magabiztos és kétségek nélküli, de hamis megítélése mások érzelmi állapotának, lelkének, gondolatainak, hitének általában patakvérhez szokott vezetni." Remélem, a hosszúsága ellenére sokan elolvasták, mert nagyon tanulságos.
Nikolett Lukucz
Nikolett Lukucz 13 napja
@Danny3333333333 Ez érdekesen hangzik, abszolut nyitott vagyok arra, hogy erről bővebben halljak. Hol tudok ennek utána olvasni/nézni?
Danny3333333333
Danny3333333333 13 napja
@Nikolett Lukucz Én eléggé tájékozottnak tartom magam a világ dolgaiban és tudom azt, hogy létezik a meleg lobbi, ami nem a melegek jogai mellett áll ki valójában, hanem ez valójában egy öncélú politikai alakulat, ami agresszív módon tolja mindenki arcába a melegséget haszonszerzés céljából és hoztam is egy példát arra egy ismerősömét,amit korábban leírtam, hogy ezek a lobbik képesek arra, hogy a fiatalokban , kellő ráhatással kialakítsák a szexuális vonzalmat legalább mindkét nem felé ! Na most visszakanyarodva van pár olyan kacifántos történet, ami már már annyira maníros, hogy simán lehet provokáció is...
Nikolett Lukucz
Nikolett Lukucz 13 napja
@Danny3333333333 Nem tudom, hanem hiszem. Hiszek az emberi jóságban. Tudod, lehet ezt naivitásnak is nevezni, de azon a szakaszon már egy pár éve túlvagyok. Fenntartásokkal kezel nagyon sok mindent, néha elképesztően rossz érzés belegondolni abba, hogy milyen rossz ez a világ. Mégis, képtelen vagyok elengedni azt, hogy higgyek az emberi jóságban, és így állok az emberekhez. Ha azt nézzük, ezek a kommentek vagy igazak, vagy nem. Mondjuk úgy: 50%-50%. Az, hogy én elhiszem-e vagy nem, rajtam áll. Én elhiszem, ez az én döntésem. Az, hogy te elhiszed-e, vagy nem, rajtad áll. Ha jól gondolom, nem hiszed el. Ez a te döntésed. Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményedet. Üdv: Nikolett :)
Danny3333333333
Danny3333333333 13 napja
Itt az internet előtt nem kell azért mindent elhinni ! Honnan tudod, hogy ezeket kik írták és milyen céllal ?
Alexa aa
Alexa aa 13 napja
5:26. Tudjátok, van az a kérdés: a hívők egyetértenének az abortusszal, ha kimutatható lenne hogy a gyerek meleg lesz? Kiváncsi vagyok milyen választ adnának erre
Béla IV
Béla IV 13 napja
Akkor kinevelnék, meggyógyitanák szegény szerentcsétlent, (XD)
Nikolett Lukucz
Nikolett Lukucz 13 napja
Hű, ez egy nagyon érdekes kérdés! Erre én is meghallgatnék egy őszínte választ!
Johiko Uchiha
Johiko Uchiha 13 napja
Érdekes feltevés Laci atya részéről 😂 akkor ezek szerint az h én hangya fasznyit sem vonzódom a pasikhoz mert a nőket szeretem az csak a képzeletem és az elmém szüleménye? 🤔 jó tudni 😂
Réka Kerek
Réka Kerek 13 napja
Ezt most csak egy random gondolatom de talán ha annak idején te tanítottad volna a hittanom és nem a tapizós bácsi aki csak a "melegnek lenni betegség" szöveget tolta talán nem utálom meg a vallást
András Rácz
András Rácz 10 napja
sajnálom hogy ilyen rossz élményeid voltak. talán még lehet javítani, lásd Zshowlt :)
Vincze Balázs
Vincze Balázs 13 napja
#ClickBaitLord
Lord Diablo
Lord Diablo 13 napja
Arról nem beszél a főtisztelendő úr, hogy hány bíborosnak, meg különböző egyházi főméltóságnak volt szexbotránya...tisztelendőtől az eminenciásig, minden egyházi rétegben annyi a meleg, meg a pedofil, hogy Volgát lehet belőle rekeszteni😂. Utálom ezt a képmutatást...
Bushido Staatsfeind Nr.1
Nem az a baj, hogy meleg vagy. Hanem az, hogy nem fogadod el azt a biologiai tenyt, hogy 1no+1ferfi=gyerek nemzesi kepesseg. Ha te nem tudsz 2 spermiumbol gyereket csinalni az nem veletlen.
Bushido Staatsfeind Nr.1
hurun.info/to/vide/oIp_pZ-Eop7GrLc.html
Emese M
Emese M 13 napja
“Itt lenn megtalalhato az (a kutatás) ami bizonyítja hogy nincs homoszexualis gén” Es az Atya lemutat a két lába közé ?!? Nagyon jol nezett ki😅😅 Mindenesetre😃 Elmennék egy miséjére ha ilyen viccesen prédikál
Tibor Herdsman
Tibor Herdsman 13 napja
Kedves Zsolt! Igazán nem akarlak megbántani, de nagyon érdekelne egy dolog. Először is elmondanám, jó embernek tartalak, sőt sokkal különbnek, mint sok magát heterónak tartó embert. Hívő keresztény katolikus ember vagyok. Már Hodász és Laci atyának is feltettem ezt a kérdést és válaszra sem méltattak. Én biztos vagyok benne , ha valaki ilyen embernek születik, hogy a saját neméhez vonzódik nem tehet róla. Viszont ebben a világban a bűnbeesés után sok minden megváltozott. Jöttek a betegségek , szenvedés , halál stb..Mindezt a sátánnak köszönhetjük. Bibliában benne vannak csodálatos gyógyulások stb.. Jézus segítségével. Különben Laci atya is utalt rá , emögött az ördög van. Most már igen csak kíváncsi vagyok rá mi lehet az igazság. Van Afrikában egy ördögűző, aki a homoszexuálisokat heteróvá változtatja Jézus nevében. Még a Pápa is elismeri nagy csodák történnek Afrikában. Nézd meg van ennek a csatornának nagyon sok videója, ami erről szól. Egy magyar pap ismerősöm is mondta, amik ott történnek igazak. Kíváncsi vagyok a véleményedre! hurun.info/to/vide/i6Bmma-itonU09E.html
Nightcore ASMR
Nightcore ASMR 13 napja
Csoda? Ugyan. Egy olyan országban ahol börtön vagy akár halálbűntetés is járhat a bizonyított melegség miatt ott rávenni valakit, hogy megtagadja önmagát és heteroszexuálisnak hazudja magát marha nagy csoda. Ilyen olcsó szemfényvesztésekben csak azok hihetnek akik nem értik a dolog egész lényeget. Ez a varázs pap vagy ki meg menjen el nyugatra, mondjuk Amerikába egy melegnegyedbe, ahol az emberekben sem félelem sem bűntudat nincs az életvitelük miatt, mert tisztában vannak önmagunkkal és ott tegyen csodát. Ja hogy az már nem menne...
sturkaa
sturkaa 13 napja
Nem hazudtál, csak nem tudtad.
Kitty S
Kitty S 13 napja
Laci atya azt se tudhatja milyen heteroszexualisnak lenni :))
Virgin Bergh
Virgin Bergh 13 napja
Nem láttam Laci atya teljes videóját, de Ádám és te is most bemutattad azt a részt, hogy " az ördög sugdos a fülünkbe ", és ez már először is megdöbbentett. Miért pont az ördög? Nem lehet, hogy a lelkiismeret, és pont hogy a jó oldal szólal meg akkor? Azt mondja, hogy légy az, aki szeretnél, és ne érezd rosszul magad emiatt, élj békében, szeretetben önmagaddal. Olyan érzésem van, mintha ezzel is direkt félre akarná magyarázni a dolgokat, hogyha " megszólal benned az a hang ", akkor az csak rossz lehet...
3perec
3perec 13 napja
fókicsopi!!!!!!!!! ja, ezt nem ide...
Dora59 x
Dora59 x 13 napja
Azt hittem a képről hogy a zsalmaleves Bandi 🤣🤣 és egy vicc a video .. basszus🤦‍♀️ de komoly..😖
VERONIKA Gödér
Nagyon jó ötlet volt hogy ezt a témát kicsit boncolgassuk, mert nagyon fontos az üzenete! Jómagam heteroszexuális nő vagyok, nem ebből a szemszögből közelítem meg a témát.. Vallás szerint én pogánynak számítok hisz nem lettem megkeresztelve.. ez egy családi vita stb miatt alakult anno így..Későbbiekben mikor már elég érett voltam hozzá hogy döntsek az Édesapam azt mondta ha szeretném megkereszteltet..En általános iskolában úgy ültem be a hittanra hogy pogány voltam, úgy jártam misére...Majd idővel valahogy nekem ez a templomba járás, mise inkább taszított.. Főleg miután egy bizonyos pap túlságosan is kedves volt.. Nyugi semmi nem történt de 13 évesen is éreztem azért ez nem ok hogy egy pap ennyire laza és közvetlen.. Ettől függetlenül Hiszek Istenben, dicsiket is hallgatok voltam már gyuliben is sajnos neke arról is negatív a tapasztalat..azonban ez mind lényegtelen.. Viszont én is azt mondom Zsolt hogy ez nem ok hogy bizonyos vallási csoportok aszerint hirdetik az Igét ahogy az nekik jó..Ha Isten is különbséget tesz akkor Mégis Kiben Bízzunk?? Én úgy vélem Isten a cselekedeteink alapján Ítél és akkor is azon munkálkodik hogy a jó útra tereljen minket nem az Itelkezes a Cél!!! Én heteroszexuális vagyok ettől függetlenül nem érdekel ha valaki meleg.. de ha a melegeket Isten elitéli akkor ezek szerint bőrszín szerint is ítél??? Be kell látnunk hogy manapság a vallásból is sok esetben politikai kérdést csinálnak.. Ez már nem arról szól Te hogy élsz, olvasol e bibliát vagy mit teszel a közösségért vagy csak egyszerűen milyen ember vagy!!! Undorító módon a politika már erre is rátette a kezét... Köszönöm de én sem az álszent papokból sem a pásztorokból nem kérek.. A Hit az benned kezdődik és ott hogy nap mint nap tükörbe tudsz e nézni, hogy képes vagy e nap mint nap dolgozni magadon és azon hogy jobb emberre válj...
Kornél Kókai
Kornél Kókai 13 napja
Zsolti ezeket a témákat szeretem nálad, amikor az ún. sztárok cívódásaid kellene megnéznem azokat ki szoktam hagyni. Tudom, így egyoldalúbb a tájékoztatásom, mint a zemmmegy nézőinek. Lexarom. 😆
Dávid Mester
Dávid Mester 13 napja
Mielőtt megnézném a videót fogadni mernek, hogy csak egy undorító clickbait szar :)
Faragó Anna Mária
A lényegben egyetértek Zsolttal.Viszont 1.Rettenetesen durva a gyereket vállaló nőkre nézve az"ágyunak használod a pinád"kitétel. Nem!Én nem ágyu akartam lenni, hanem anya! Sose beszélnék senkiről hasonlóan durván. 2.Láttam egyszer egy dokumentumfilmet, tárgyakhoz vonzódó emberekről.Igen,fura,de ott szerelemről beszéltek, volt egy nő,aki egy épületet szeretett,de nem élt "vele"szexuális életet. Ez kinek okoz kárt? Szerintem ez SEM aberráció. Nem olyan,mint a kényszer,vagy a pedofilia. Nemrég az utóbbiról is hallottam egy TED előadást,aminek a lényege az volt,hogy nem mindegy,hogy valaki gondolatban vonzódik a kiskorúakhoz,vagy meg is rontja őket.Sok pedofil SOSEM teszi meg. De egy kínlódás az élete. Elgondolkodtató volt...
Éva Kovács
Éva Kovács 13 napja
❤!
Következő
Daft Punk - Epilogue
7:58
Megtekintés 22 M