Sötét

SCHOBERT NORBI VS. PÁPA, AVAGY LUXUS NYARALÁSOK A JÁRVÁNY IDEJÉN! 

Feliratkozás
Megtekintés 94 E
97% 916 24

#SCHOBERT #PÁPA #NYARALÁS
INSTA: osvvath_zsolt?hl=hu
URBI ET NORBI!

Közzététel:

 

2021.jan. 6.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
HA ÚGY ÉRZED NEM BÍROD NÉLKÜLEM, GYERE ÁT INSTÁRA IS: instagram.com/osvvath_zsolt/?hl=hu AZ ÚJ SZLOGENES PÓLÓK: www.mottod.hu/product-category/kollekciok/szlogen/
Jázmin Répássy
@ZSHOW time az élő visszanézhető lesz?
Edina Nagy
Edina Nagy Hónapja
@ZSHOW time Szia Zsolti. Márton Csabát a passiv milliomost hivd meg légy szíves hozzád .... és szedd is szét .....vagy ha nem jön el akkor beszélj róla is . Ő is megér egy misét .
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@kokúsz14 elő lesz belole vasarnap azt nem tudja tiltani a jutu
Agnes Szajko
Agnes Szajko Hónapja
@kokúsz14 igen, Én is azt vártam, vagyis arra számítottam. De lehet még gond van vele, ahogy az előző videóban is mondta Zsolti... Szóval azért nem volt biztos, de várom nagyon.
kokúsz14
kokúsz14 Hónapja
Nem azt ígérted hogy ma jön az a videó ahol bevéded a nagy vezért?
Tiffany Heller
Tiffany Heller Hónapja
🌈🌈🌈🌈💐🍭Szeretem,és értem ( mindig) ahogy elmagyarázod.
C. S.T.
C. S.T. Hónapja
Írom, írom, de csak azért, mert kérted 😉 Néha én is azt érzem, az adakozás sokszor félrecsúszik - mindkét oldalról. Szoktunk segíteni, de annyi kéréssel találkozik az ember, hogy mégis azt érzi, csepp a tengerben, amit tesz. Másik oldalról pedig sokszor érzem, hogy kívülről várják a megoldást. Például sosem értem, amikor a kupiban sopánkodnak a szegénységen. Az, hogy elpakoljon maga körül, nem pénz kérdése. De ha ezt sem képes megtenni, vajon mindent megtesz, hogy megdolgozzon a betevő falatért? Vannak kételyeim. Ezért igyekszem nagyon meggondolni, kiket támogatok a munkával szerzett, adózott forintjaimból. (Jobban szeretek egyébként tárggyal segíteni, bár sajnos olyat is láttam már, hogy a szülő eladta azt, hogy alkoholhoz vagy cigihez jusson.)
Lilla Káposztás
KedvesZsolt! A videódnak azzal a felével nagyon egyet tudok érteni, hogy nem kell mindig mindenáron savazni Norbiékat. De akkor amikor azt mondod, hogy a katolikus egyház(mind a ki tudja hány millió/milliárd igy egyben a négerektől az ausztrálig) adakozzon többet és ne sajnálkozzon a pápa, akkor elég fontos dolgokat felejtesz el. 1. Adakozik. Csak Magyarországon szerintem te is tudnál 2 segélyszervezetet is mondani, amit katolikusok tartanak fenn legalább részben. Emellett csak a Vatikán sok segelyprogramot tart fenn. Lehet hogy a reklámra nem költ annyit, es nem posztolgatja se az Instára se a Face-re se máshova.... és emellett rengeteg téren segíti nem csupán pénzzel az embereket, hanem kórhazak, idősotthonok, ovik és iskolák fenntartásával, ami hosszútavon a nyomor felszámolására hivatott....... 2. Köztünk is van csóró. Aki meg gazdag, az is adakozik, még ha a media nem is ír róla...... 3. Azzal, hogy ezt igy kimondtad, te magad süllyedtél le arra a szintre, hogy mások zsebében turkálsz........ ssssssz......... kínos kissé, nem ? 4. Te is ismered a Bibliát elmondásod szerint....... Mt 26, 6-13
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Nem, nem kinos. Hiszen nem azt mondtam, hogy nem ad ezert irrelevans pontokba szedni. de mint a vilagon a legnagyobb vagyonnal bíró szervezet, adhatna tobbet.
anita s
anita s Hónapja
Teszik/teszitek mindezt, mert van, aki nézi. Ezek a brendek sokat érnek anyagilag. Csak ezt a videot 86 ezren nézték meg idàig, de van 146 ezer feliratkozo. Biztosan van közöttük sok olyan, aki követi Norbit is és téged is. Te is abbol élsz, hogy elkészited a (remélem!) te értékrended szerinti videokat. A többiek is ezt teszik. Az influenserek egymàst ekézik-böl én köszönöm, nem kérek! Petöfi Sàndor: "Ha nézem is azért nézem, hogy ökegyelmét lenézzem." Ne legyen ez a mottod! Te különbözz tölük ebben! Szerintem nem elönyös olyan influensereket màsolni, akik ezzel (is!) futottak be. Cylàra gondoltam konkrétan, de neki megvan a sajàt stilusa, kultur- és jàrtassàgfokozata a sajàt videoiban elmondottakhoz, igy ha ö idönként alàmegy, akkor humorosan teszi - nem véletlenül . Te most kiléptél a sajàt kereteidböl, és bocs, de ez most nekem nem tetszik. Nézz utàna, nem követem a Norbi hàzaspàrt, tehàt ezt nem az ö védelmükben irtam, inkàbb neked szeretnék segiteni.
Katalin Tóth
Katalin Tóth Hónapja
A szegény vizzel,a gazdag hus alaplével föz. Ezért lett ez a mondás. Imádlak💗 csak igy tovább.
Péter Kaszala
Péter Kaszala Hónapja
Zsolti Katolikusoknál Tilos a koldulás Bűnnek számít, aki ad az is bűnös lesz, mert támogatja ezt a létformát.
pankotai ricsi
pankotai ricsi Hónapja
6:27😂
Kata Kiss
Kata Kiss Hónapja
Úgy nevezik, szociális érzékenység, empátia, odafigyelek a környezetemre. Amikor százezrek vannak, lesznek szarban nem veretem magam. Persze, vedd meg, utazz el. De hogyan csinálod! Ez intelligencia kérdése. Sokan adakoznak névtelenül, hírességek is. És vannak, akik 2 tábla csokit is kva nagy csinadrattával adnak. Akkor ez most kiről, miről szól?
Gellert Imre Benyus
Az, hogy a Katolikus Egyháznak sok pénze van, relatív. Sok pénze van, mert a keresztény felekezetek közt a Katolikus Egyházban tartoznak legtöbben. De mivel sokan vannak a katolikusok, sok templomuk, oktatási intézményük, kórházuk stb. is van, amiknek nem két fillér a felújítása/ fenntartása. Ráadásul a legtöbb templom nem modern, hanem több száz éves, azok restaurációja hatalmas összeg. Csupán adományokból egy harang felújítása sem jön össze azokban az államokban, ahol a Katolikus Egyháztól elvették a tizedet. Az Egyház ezekben az országokban egyenesen szegény, rá van szorulva az állami támogatásokra, és még ez sem elég. A szemem előtt omlanak le az Egyetemi Templom freskói. Persze az olyan államokban, mint pl. Németország, ahol megmaradt a tizedfizetés, gazdag a Katolikus Egyház. Vannak olyan országok is, ahol az állam és az egyház teljesen szét van választva, és csak a hívek adománya tartja fenn az egyházat, pl. USA. Összességében tehát az állítás, hogy gazdag a Katolikus Egyház nem minden ország esetén állja meg a helyét. Csak azért, mert vannak díszes, aranyozott miseruhák, abból hibás a következtetés a gazdagságra. (Pont Németországban vannak a egyszerűskedők, és modernek, ahol a leggazdagabb a helyi egyház.) A Vatikán pedig az összes helyi egyháztól kap valamennyi pénzt: péterfilléreket, ami szintén nem olyan nagy összeg.
Ági Mison
Ági Mison Hónapja
Èn attól èrzem szarul magam hogy a fiam kemènyen dolgozik szinte naponta 12 óràt ès ès kap èrte 150 ezer nettó fizetèst. Kiadvàny ès kèpszerkesztő de egy gyàrban robotól. Rèka mercije amit mi nap làttam a melle mèrete is hozzà nőtt!!
Richárd Lengyel
Egy pillanatra a nagymamámnál éreztem magam.. elhangzott 5-6 keresztnév, fiú-lány egyik sem az enyém de hallgattam az összesre
Gyanakvó
Gyanakvó Hónapja
Kb 15 éve Krisz Rudi országosan turnézott és meghivták fellépni a Pápán rendezett kézi meccsen amit megnyert a város . Bekonferálták a vendégtől pár kérdést feltesznek . Megkérdezte Szujó Zoltán - Szia Rudi , milyen a turnéd ? - Helló , köszi , jó és leterhelő . - Sok sikert a továbbiakban neked , na és mit üzensz Pápának ? - ? Azt hogy dícsertessék az úr Jézus Krisztus...
Eszter Lovasz
Eszter Lovasz Hónapja
Nem az emberek hibája hogy utaznak. Kanadában élek és itt is rengetegen utaztak el az ünnepekre a Karib szigetekre és nem csak a gazdagok. Én azt gondolom ha egy bolt nyitva van és az ember bemegy és vásárol az nem a vevő hibája. Itt is lezárások vannak és oda mehetsz ahová engedik. Vannak amik zárva oda nyilván nem mennek! Ameddig az online utazási irodák árusítják az utakat és a reptéren se fordítják vissza embereket addig azt gondolom hogy nem az emberekkel van a probléma!!!!
Màrk Lakatos
Màrk Lakatos Hónapja
Szeretem a videóidat és hogy kritikát tuc mondani és hogy van véleményed mindenről
Lukács Gabi
Lukács Gabi Hónapja
abszolút egyetértek veled
Tamás S
Tamás S Hónapja
Nem lehetne, hogy egy negyed órás videó közben 1 reklám legyen meg egy az elején meg a végén? Így nézhetetlen, teljesen kizökkent a témából a végére már azt sem tudom miről beszélsz.
Lina :3
Lina :3 Hónapja
@Tamás S 😂 ugyan nincs mit. Próbáld ki mindenképpen!
Tamás S
Tamás S Hónapja
@Lina :3 köszi majd kipróbálom. Így kb annyi maradt meg bennem, hogy a pápa rendel netpincéren a norbitól egészséges kaját, amit emirates-el szállítanak ki mert megállította orbán a 2. hullámot a robitussin segítségével. Mindeközben afrikában éheznek.
Lina :3
Lina :3 Hónapja
Ez lehet segíteni fog: én úgy szoktam csinálni hogy álltalában mikor telóról nézem a videokat, kimutatja hogy hol vannak reklámok, és mindegy egyes ilyen kis sárga csíknál ahol a reklam van bele tekerek az az túl tekerek a sárga csíkokon, majd újból a videó elejére tekerek mikor már látom, hogy nincs benne reklám, és tádá! :)
Nóra Lászai
Nóra Lászai Hónapja
Pápák között ez így megy🤣🤣🤣🤣❤
Gergő Fettik
Gergő Fettik Hónapja
Az, hogy jól érzed magad azzal amiért megdolgoztal, vagy kerkedsz vele nem egy és ugyanaz! Ezt is vedd figyelembe !
Edina Erszény
Edina Erszény Hónapja
Én teljesen egyetértek veled az adakozással kapcsolatban. Azt a pénzt magadnak kerested meg, tehát arra költöd amire szeretnéd :)) Ha pont Norbiéknak utazni volt kedve, hát istenem menjenek, ők pénzük.
Apró Szabi
Apró Szabi Hónapja
HÁJ LIVISZ
Agnes Nyiradi
Agnes Nyiradi Hónapja
A Vatikán 1%-os vagyonával meglehetne szűntetni az éhezést a világon. Ez a válasz a pápa kijelentésére és az adakozásra való felhívásra, önzetlenségre. A pápa szerep képmutató, mindig is az volt. Ha a Schoberték menni akarnak, akkor menjenek, mindenki saját életének kovácsa. Én nem vagyok senki, mégis utazgatom vírushelyzetben és élvezem. Ezt sem kell az embernek megvonnia magától. Aki bírja, élvezze az életet.
Lilla Gerencsér
Próbálom megérteni, mi az az ok, amiért ennyire felháborító dolog ez. Vonatkoztassunk el a Schobert névtől, mint elég erős trigger faktor. Tehát: 1 “Miért K.va fontos most elutazni?” tény, hogy az utazás boldogságfaktor. Hatást gyakorol a szubjektív életminőségre, a szervezet regenerálódik, esetleg bővül a látókörünk. Utazni k. jó! De nyilván senki nem ezt a tényt vitatja, a hangsúly gondolom a MOST-on van. 2. Miért most? Jelenleg olyan szabályrendszer van érvényben Magyarországon, ami megengedi a határok átlépését állampolgárok számára. Ehhez 2 db negatív PCR teszt, vagy 10 nap karantén szükséges. A nyaralás helyszínére szintén kizárólag negatív eredménnyel léphet be mindenki. 3. “Miért nem lehet ezzel várni?” Lassan egy teljes éve bezárkózva, társas kapcsolatoktól elszigetelve él rengeteg ember. Vártak eleget. Ez rettenetesen hosszú idő és nem látja senki, hol a vége. Meg kell tanulni együtt élni a helyzettel és a szabályokat betartva tenni a saját testi-lelki-mentális egészségükért, akàr utazással is, aki teheti. 4. “Ahelyett hogy utaznának, miért nem az éhezőknek adják azt a pénzt?” Az érmének 2 oldala van és sok hozzám hasonlóan turizmusban dolgozó kollegám nevében: ez ment meg a munkanélküliségtől, ezen függ családok sorsa és megélhetése, hogy a rettegést félretéve, szabályokat és elővigyázatosságokat betartva elutazol-e a Maldív szigetekre (=akàrhova, ahol várják a turistákat.)
Jakab Tünde
Jakab Tünde Hónapja
Szia,új vagyok itt 😁! Tökéletesen egyetertek mindennel amit elmondtál , és akkor most kicsit kiborulnék 😃! Igen láttam ezt a hírt ,hogy Norbiék utaznak ,alakreform stb. persze menjenek ha megtehetik miért ne nem is ezt sajnálom tőlük ,de itt ez a rohadt koronamizéria ami miatt Én nem láthatom a gyermekemet már fél éve mert van közöttünk 800 km és 2 határ hol ezt zárják le és karanténnal fenyegetnek hol azt ,Ő is Én is féltem a munkahelyem mert mindenütt elmondták ha elhagyod az országot és emiatt kényszerülsz házikaranténra felmondanak! Jött a karácsony direkt kivettem szabit és végre szerettem volna a lányomat az egy szem lányomat látni erre bumm lockdown ,másnap jött a felhívás a munkahelyen hogy nem tolerálják ha karanténba kényszerülsz utazás miatt ,nyilván ezt is megértem ahol Én dolgozom a munkatársak 70%-a külföldi! Beletörődtek ez van ,nagy kincs most egy munkahely főleg ha még jól is érzed magad ahol éppen dolgozom mint esetemben, és akkor megláttam ,hogy mások meg utazgatnak alakreform táborba ,és igen kinyilt a bicska a zsebembe! Nyilván nem Ő személy szerint tehet arról hogy Én nem láthatom a gyerekem de legalább tegye már ezt más emberekre való tekintettel fű alatt vagy viselje a kritikát hogy más emiatt utálja!
Jakab Tünde
Jakab Tünde Hónapja
@Réka Szabó Éreztem hogy kicsit zavaros lesz 😃 Én ausztriában a lányom szerbiában! Sajnos nálunk ez a dolog itt így működik ,nem csak az Én munkahelyem keményített így be ,tehát biztosan nem vagyok egyedül a problémával! Voltak akik hatamerészkedtek és meg is úszták a határon a karantént de van aki nem ,ez olyan itt a piros hol a piros játék! Illetve nekem meg ez új munkahely 4 hónapja vagyok itt és ugye az hogy ilyen időkben van munkám amit még szeretek is nagy kincs ,nem mertem kockáztatni sajnos 😖
Réka Szabó
Réka Szabó Hónapja
Szia. Nem tiszta, hogy hol élsz? Külföldön éltek a lányod is meg Te is ha jòl èrtem, de nem ugyanott. Én Angliàban vagyok, ha Te is itt vagy akkor elég gáz, hogy a munkáltatód ilyet mondott. Nem vagy tagja egyik working union-nak sem? Nagyon hasznos tud lenni. Nem szabhatnak ilyet meg, nem fenyegetőzhetnek elbocsátással csak mert ugy döntesz, hogy elhagyod az országot, covid ide vagy oda. Nekem azt mondták az union-nál, hogy maximum annyit tehetnek, hogy amikor karantenban vagy visszatéréskor, nem fizetnek bért, és nem mehetsz betegszabadságra sem. Van olyan, hogy essential reason, utazásnál. Nálad pont erről van szó mert a családhoz mész, nem nyaralni, mint mondjuk a tenyérbemászó Norbi meg a family. Nem bírom az embert, sosem szerettem, nagyon ellenszenves.
Éva Purzeld
Éva Purzeld Hónapja
Nem az a baj hogy elutaznak hanem az hogy vissza is jönnek. Maradnának ott senkinek nem hiányoznak észre sem veszi senki hogy nincsenek itt.
Kopasz Papa
Kopasz Papa Hónapja
Tisztelettel! Norbi csak egy papagáj, sajnos elég nagy súlya van, lásd a Géza gyerek esetét, ne kérdezd milyen Géza, dagadt mint egy hegy, ennyit tud, és hogy buta. Szóval, ennek a Géza gyereknek Tari Ádám felajánlotta a segítségét (világbajnok testépítő, ha jól tudom IMBB pro kártyás sportoló) el is kezdtek együtt dolgozni, erre ez a madár rátelepedett, a gyerek azóta is ugyanekkora, viszont az ápdét motyót simán lehet vele promózni. Ferenc pápa szerintem (II. Szent János Pál pápa óta minimum) a legjobb választás az egyházvezezők részéről, prédikálja a vizet, és meg is issza, szóval hiteles fazon. Ha ezzel a megnyilatkozással megszólította Norbit, hát mit ne mondjak nem ugatnia kellene, hanem mélyen fejet hajtva kalap a kézben tisztelettel megköszönnie, és minimum elnézést kérni, hogy ennyire szemét módon mások orra alá dörgöli, hogy mekkora esztelen rongyrázó suttyó!
Gabriella Varga
Gabriella Varga Hónapja
Szerintem nem állt le világ, csak nagyok akarják ezt elhitetni velünk.
Gabriella Varga
Gabriella Varga Hónapja
Örülj hogy valaki látja, hogy ez egy nagy cirkusz,
Fülöp Szilárd
Felkéne hagyni a naivitással. Egy híres, gazdag személy sose fog törődni az átlag ember problémáival. Csak azért adakoznak, hogy a médiában jó fényben legyenek fel tüntetve. Ne legyetek naivak, én is szeretnék gazdag lenni, és arrol gondolkodom sokszor, hogy kinek és hogyan segílnék, ha meg tehetném, de nem tudom, hogy mennyire maradna bennem emberség attól fogva, hogy lényegében mindenem megvan. Az a baj a celebritásokkal, hogy el feledik azt, hogy milyen az anyagi hiány, amikor azon kell gondolkozz, hogy mit eszel holnap. Ők el érhetetlennek érzik magukat, és ezen nehéz váltosztatni.
Ildikó Farkas
Ildikó Farkas Hónapja
Klari Zajtaival is egyetértek❤️
Ildikó Farkas
Ildikó Farkas Hónapja
Nagyon kedvellek Zsolti Egyetértek
Jézus Krisztus
Jézus Krisztus Hónapja
Jó tet helyében jót várj, becsületesen tisztelettel élj!
Zsauzsa Csatlos
Zsauzsa Csatlos Hónapja
Öszinten nekem kicsit vegyes erzelmeim/gondolataim vannak az adakozassal kapcsolatosan, mivel 1. Nem tudja az ember hogy jo helyre megy-e 2. Sajat negativ tapasztalatom ezzel kapcsolatosan: Munkanelküli voltam, egy nap elbicajoztam a sarki pennybe bevasarolni, a bolt elött egy nö allt es ahogy mentem volna be megszolitott hogy nem tudneke adni nehany eurot kajara mivel nem dolgozik gyerekei vannak es stb.... Megesett a szivem rajta mondtam hogy penzt nem adok ha nem veszek neki az üzletebe kajat. Megvasaroltam es kivittem neki aztan elbucsuztunk...... Par nap mulva lattam a férjevel az Audi A6al vasarolni es jelzem ugy tett mint ha nem is ismerne....... Én meg haza bicajoztam elgondolkodva , talan kicsit szomoruan , de tiszta lelki ismerettel.....🤷‍♀️😘
vaknyuszi
vaknyuszi Hónapja
A katolilus egyhaz messze a legtobbet adakozo es szocialis tevekenysegre kolto szervezet a vilagon.
Márk Benedek
Márk Benedek Hónapja
Most vettetek egy új autót.
Nóra G.
Nóra G. Hónapja
Nem védem őket, mert nagyon nem csípem őket, de nincs utazási tilalom és azzal, hogy elmennek egy országba, ahol nincsenek olyan ...szabályok, mint itthon, az nem azt jelenti, hogy az itthoni szabályokat kikerülik. (max azzal, hogy üzleti útnak adják elő és emiatt nem kell nekik karantén) Én is inkább olyan helyen lennék, ahol nincsenek ezek a korlátozások.. a baj az, hogy minden nap az emberek arcába tolják azt, hogy mások pénzén mennek...tegyék csendben, legalább most. De már az új tábor reklámozzák 1000€-s fejenkénti túlárazással..
jancsibohóc 1
jancsibohóc 1 Hónapja
Zsolti hogy tudom megnézni újra a vv8-at ? 😂 már mindenhol kerestem de sehol semmi.
Viktor Misányi
Viktor Misányi Hónapja
Sziasztok! Adakozni csak az igazán gazdag, nemes emberek tudnak! Az ilyen Nor bicska,meg Berkicske soha nem fognak! Sokat rugdosták őket gyereknek!
Veronika Varga
Veronika Varga Hónapja
Jól beszélsz😃hajrá😃B.Ú.É.K.
Alexandra Bene
Alexandra Bene Hónapja
Vasvári Vivien is nyaral biztos munka ügyben az is 🤣🤣🤣
Alexandra Bene
Alexandra Bene Hónapja
A de szép vagy poló aranyos 😚
Edit Gyuráki
Edit Gyuráki Hónapja
Zsolti... értem én amit mondasz.. DE... Nem Veled van a probléma hogy adakozol és a hőn áhított mikroportot megvetted...ettől persze hogy nem kell szarul érezned Magad...!!!!!.. senki... legalábbis én nem " török pálcát feletted"... ( én kedvellek Téged..minden szempontból de ezt már írtam hogy birlak).. Na szóval visszatérve..a témára..Toltál igazad van abban is hogy az egyháznak kéne kinyitni " a pénztárcát " és odatennie magát adakozás szempontjából..( is )... na de mint tudjuk ezek a vallási emberek , pápa , papok..stb.. mint egy álszent " kórus" akik nyomják az álszent szövegeiket..közben meg basznak jobbra -balra.. s egyéb balhéik vannak... de ez egy másik téma.. és persze vannak sok millárdosok milliomosok akiknek módjukban állna hogy segítsenek valamilyen formában az igazán rászorulókon.. DE NEM TESZIK... !!!. S ez az ami basztatja az ember " csőrét"... Az állam szarik a szegényekre, rászorulókra... a milliárdosok szintén szarnak a rászorulókra, szegényekre... és ez az ami ez embereket irritálja... Mert segítek én,.... segítesz Te ,... segít egy átlagos ember .. de azok akiknek ezt igenis kötelességük lenne lásd " kormány" viktorral az élen tesznek az egészre... De említhetjük a Norbi családot is... és a hozzájuk hasonlókat... Hidd el .. nem sajnálom a pénzt tőlük.. és a hozzájuk hasonlóktól.. akik összelopták már magukat...összeharácsolta... .hát összeharácsolta... aki összelopta hát összelopta... nem tehetünk ellene semmit.. szarok rá...( megjegyzem azért irritálnak ezek az " emberek "speciel" engem mert igazából nem dolgozott meg érte )..Itt arról van szó.. hogy ezek az Norbi félék ha már megtehetik hogy verhetik a nyálukat és azt csinálnak amit akarnak.. valami EMBERIT is csinálhatnának.. plussz .. ne irritálják már az úgynevezett egyszerű embereket azzal hogy dicsekednek, beképzeltek és lehet sorolni...Menjen bassza meg... csak csendbe... ne tudjunk róla...!!!!...Azt csinál amit akar..megteheti.. ennyi.. de kussoljon...Röviden ennyi...
Péter Horváth
Péter Horváth Hónapja
Ez olyan, olyan mintha beülnék több ezer éhes ember elé kajálni és ecsetelném nekik, hogy milyen isteni finom...
Enhydra Jade Lutris
Azért megvenni egy rég áhított valamit, meg világjárvány középen belelóvigyorogni macskarészegen a kamerába egy távoli országból két teljesen különböző dolog. Sóherék szeretnek polgárt pukkasztani, aminek egy - remélem nagyon hamar - olyan bődületes pofáraesés lesz a vége, hogy a siratófal adja a másikat. Én nem "követelem" tőlük, hogy jótékonykodják el a pénzüket. Csak annyit szeretnék végre, hogy fogják be a szájukat. Nem lehetne a tarhaúton kussolni? A másik: Minden ki'aszott évnek azzal kell indulnia, hogy a megalomán törpe valami égbekiáltó nagy tulokságot tolt ki a dohányleveles fogú száján? Ennyire nem megy a bolt, hogy botrányokkal kényszerül fellendíteni? Nem értem ezt a jószágot, de tényleg... És akkor a "nekem milliárdjaim vannak" dumákról még nem is beszéltünk... Mindenesetre minél több ilyen videót csinálnak, mi annál hangosabban röhögünk rajtuk. Éljenek az "IRITY VARNYAK"!!! 😂😂😂
BlackHawk
BlackHawk Hónapja
Kicsit sok vagy gyerek... nem ilyenből kell contentet gyártani... utálom a Norbit és társait, de te... undorodok az arcodtól... nem nem vagyok feliratkozva és véletlen okból került elém ez a szenny.
Ákos Márkus
Ákos Márkus Hónapja
Arra jött ki amire én is gondoltam... :) Adjon az Egyház (is) van miből!!!
Zoltán Schillinger
Az nem semmi, amikor valaki a véleményére edukációként tekint. A lényeg, hogy te tudod a tutit.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Emberi normákról beszélek. Ezeket nem én találtam ki és nem érzem magam rosszul attól, amiért felhívom a figyelmet, hogy nem onceluan beszélek errol.
Vera Togobickij
Vera Togobickij Hónapja
1. Miért is ne utazgassanak? Azért, hogy mások ne érezzék magukat szarul? De milyen ember az, aki szarul érzi magát attól, ha azt látja, hogy másnak jó? Csak nem irigy? Mert ha másnak is szar, akkor nekem jobb lesz? Dögöljön meg a szomszéd tehene is? Márpedig ez nem igazán keresztényi hozzáállás! 2. A pénzszórástól pörög a gazdaság, aminek szintén elég szépen odavert ez a vírus. Főleg ezekben a gyönyörű, de sokszor szegény turistaparadicsomokban, ahol a turizmus a fő bevételi forrás.
710tudzsi
710tudzsi Hónapja
Szia Zsolti, nem szoktam írni, de régóta figyelem a munkásságod, nyilván okkal Az utazgatással kapcsolatban az a véleményem, hogy nagyon gáz.... Tudod, anyukám elhunyt szeptemberben, hirtelen, nem covidban. Akkor minden követ megmozgattam, hogy haza tudjak menni, apukámhoz, családomhoz. De a karácsonyt kihagytuk. Ez nem olyan nagy áldozat. Én Belgiumban élek, és sokan autóval mentek haza, teszt minden nélkül. Vissza is így jöttek. Ami a durva, még büszkék is rá.. Mindegy ki miben hisz. De ha mégis olyan ez a vírus, és valaki miattuk hal meg??? Hihetetlen, hogy felnőtt emberek képtelenek gondolkodni. Értem én, hogy sok az alkoholista drogos, stb... de ők nem utaznak. Erre nyilván nem lehet fogni. De akkor mire?
Éva Lénárt
Éva Lénárt Hónapja
Ennek a Norbi nevű törpének lehet bármennyi pénze,akkor is csak egy tanulatlan,büdös paraszt lesz mindig. Tipikus esete a szar,és lekvár helyének a kamra polcán.
Péter Csato
Péter Csato Hónapja
legyen mar gampley🥴
Ibolya Viktória Kreisch
Először csak ismerkedtem a feltöltéseiddel, majd azon kaptam magam, hogy függőd lettem. Nagyon szeretem a videóid. És merem állítani, hogy a sokunk szájából beszélsz. 😘😘😘
Miss Kata
Miss Kata Hónapja
Réka nagyon sok dologgal nem ért egyet, amit Norbi művel. Négyszemközt egyáltalán nem az a kis vigyorgós, hülye kis picha. De, sajnos, kihasználható, naíva. Ezzel nagyon sokan vissza is élnek (celebkékre gondolok). Norbi egy igazi tapló, bunkó. Pár évig volt hozzájuk szerencsém. Dolgoztam nekik. Nem, nem valamelyik frencsájzos butikban :) Adokoztak is. Anno tele volt a sajtó a hajléktalan bácsival. Aztán el is lett feledve. Felöltöztették a webshop bentragadt nike cuccaiból, vittek neki fát, elvitték anyukához és ennyi.
Edina Juhász
Edina Juhász Hónapja
Szia! Nagyon szeretem a videóidat! Ezt a mostanit meg különösen! 👌
Péter Horváth
Péter Horváth Hónapja
Jelen, jöttem fröcsögni Zsoca 😁
Dorina Tóth
Dorina Tóth Hónapja
Teljesen igazad van! Mindenki annyit adjon amennyit bír, amennyi belefér. Pénzt nem szoktam adni, ruhát, babakocsit, és egyéb dolgot amit mi már nem tudunk mire használni azt szívesen adom rászorulóknak. Norbiéktól amúgy is mindig megszokott volt, hogy megmutassák mennyi van a pénztárcában.Nem azt sajnálom, hogy ők el tudtak utazni, hanem,hogy nem teheti ugyan ezt meg mindenki más is. Ettől a videódtól kezdve vagyok feliratkozva! ☺️
richART
richART Hónapja
Najólvan lehúztalak az életről? Helyes akkor gyorsan iratkozzál fel!!" :D
Zita Zsofia Pasztorne Fodi
a beharangozott régi formátum, ami újra indul, legyen lécci lécci a négy fal között Szájer Józseffel
Edina Farkas
Edina Farkas Hónapja
Szia Zsolti !! Jók a műsoraid nagyon 🙂 meghìvhatnàd a kanapéra Gömöri Andràs Màtét, vagy Kerényi Miklós Màtét 🙂
B B
B B Hónapja
Te mindenkibe bele álsz most mar tenleg... Miez a fel fogás masok eheznek?! Arrol miert Norbi tehet? Majd pont az ilyen jellemtelen emberek véleménye miatt nem fog boldogan élni a családjával. Vegyél már vissza most már ténleg mert Rugos bekével fogunk meg szexeltetni. Na csumi
Viktória Vécsei
Én úgy gondolom, hogy aki teheti utazzon most is, ha tethetnem én is utazgatnek
Zsuzsa Bne
Zsuzsa Bne Hónapja
Nojbi...😃jajj nem akarom..🤫🤭🤨 akarhogy nezzuk penz beszel..." Magyar celebecskek"🙃
Judit Vásárhelyi
Zsolti, ha kicsit (most ebben a videoban) összedetlenebbül de sok fontos dologra mutattal rá. 1. Mindenhol megy a frocsoges az irigység és a gonoszság és olyan frusztrált társadalom a magyar hogy elképesztő. Én Angliában elek itt azért ezt ilyen mértékben nem tapasztalom. Van itt is de mérhetően kevesebb. 2. Az adakozás jó dolog és fontos dolog. Szerintem a társadalom kiváltságos tagjainak kutya kötelessége támogatni a rászorulókat de az én hozzaallasom, de hozza tennem Angliában a leggazdagabb réteg 45 míg az átlag 20% adót fizet. Viszont szerintem az adakozasrol fontos elmondani azt (amit ahogy hallgattalak kihagytal) hogy ez nem pénz kérdése, mert el lehet menni onkenteskedni vagy segíteni másoknak és ez már önmagában bőven elég. Én így kezdtem Angliában mostmár inkább pénzt adományozok és alatalaban MO-ra. 3. Az adakozással kapcsolatban NAGYON FONTOS AZT TUDNI, hogy csak az tud adni akinek van miből (ha pénzügyi adományról beszelunk) és akinek van általában nem azért van mert nem dolgozott meg érte (nem a magyar NERLOVAGOKRA GONDOLOK 😅) vagy mert bele született hanem kő kemény munkával spórolással befektetéssel. És igen ezek mind pénzbe kerülnek és igen 1 te vagy a második a jótékonykodás. 4. Magam részéről hála az égnek én alngliai viszonylatban sem szűkölködom, magas kiadasaim ellenére is tudok adakozni. A saját mércém a fizetésem 1% minden hónapban, kivétel november és decemberben amikor ez a szám 10% volt (szerencsére megtehetem mert egyedül elek és nem kell másokrol gondoskodnom). De tavaly például megszuntettem a HUrun prémiumot és az Audiable ami 20£ havonta fel évre és ezt hozza csaptam ahhoz az összeghez amit el adakoztam idén. Én döntöttem így és jól érzem magam és 6 hónapot kibirok reklámokkal ezzel legalább téged is támogatlak! ❤️😘😘
Júlia Szendrei
Júlia Szendrei Hónapja
De nagy az a deszépvagy! KAM! Póló 👏👏👏
tünde molnár
tünde molnár Hónapja
Nem azzal van szerintem a gond, hogy elutaztak ahelyett h adakoztak volna. Adakoznak egyébként szerintem ők. Hanem azzal, hogy Schoberték is és Berkiék suttyó középszerű újgazdag díszmajmok. A vagyonuk növekedésével az eszük az intelligenciájuk nem növekszik. Ez a baj velük, ezért szúrják az emberek szemét. A Kajdi Csabi elutazik Franciaországba nem szúrja az emberek szemét mert nem Möet pezsgővel pózol. Az igazi gazdagoknak vagy akik tudják mi az igazi érték nincs erre a majomkodásra szükségük. Ez irritáló, mindig támadni fogják őket. Ahogy Friderikusz mondta Rékának: irritálják a közeget.
Réka Szabó
Réka Szabó Hónapja
A Möet pezsgő nem is luxus, kicsit drágább nint az átlag. Ha azzal pózolnak az tényleg elég gáz, abból látszik, hogy fogalmuk sincs milyen az igazán jó, drága pezsgő, csak játszák az agyukat de ugyan olyan középszerű, közönséges emberek mint amilyenek azelőtt voltak, hogy meggazdagodtak volna. Az igazán vagyonos, kifinomult embereket nem látod sehol mutogatni, hogy hol nyaralnak, mit esznek, isznak, stb..
Máté Pallai
Máté Pallai Hónapja
Az alternatíva csoportot ajánlom tegnap osztottunk hajléktalanoknak ételt. Elöször voltam és jó volt.
999
999 Hónapja
Aig várom már hogy utazhassak a párommal ,a családommal DE itthon van 3 kisbaba és mindd a két mamámmal rendszeresen találkozok azért hogy ők elkapják a virust nekem nem érné meg elutazni.
Grill Juci
Grill Juci Hónapja
Utazzanak, élvezzék, de csendben. Nem kell kérkedni, mint a fitneszpárna és t. családja! A másik ők ezerszer belengették a segítünk mondatokat, majd megjelentek a szar kajájukkal, ami nem segít max. a bélműködésen.☹️
Rita Greffer
Rita Greffer Hónapja
Érdekes kérdésnek látom ezt az adakozást. A mélyszegényeknek a pénz, és ilyen olyan adomány nem valós segítség, ideig óráig kitart. Az edukáció, és a lehetőség lenne az igazi, hosszú távú segítség. Ajánlom mindenkinek a "cigánytelep nyolctol négyig" című könyvet (filléres poketes könyv). Emellett sokszor a dolgozó, de hirtelen szarba kerülő embereknek adakoznak annyit, ami indokolatlan. Pl beomlott a tető, vagy bedőlt egy régi fal a házon. És itt dolgozó emberekről beszélek, akik meg tehették volna hogy karbantartják, figyelnek rá, vagy félre tesznek valamennyit... de inkább sírnak, világgá kürtölik, és te vagy a szemét egy jelentősen nagy kollektívában (értsd, ha mindeni egy ezrest ad is túllépte a csapat a szükséges összeget), hogy nem adtál. Kíváncsi lennék, hogy az ilyen ember, mit kezd a feleslegesen kapott pénzzel? Nyaral, vagy megcsináltatja a másik falat is, ami rossz állapotban van? Azt látom, hogy rengetegen eszetlenül adakoznak, tisztelet a kivételnek.
Reka Szabo
Reka Szabo Hónapja
Teljesen egyet értek. Nem hiszem el h fel év múlva nem lehet elmenni Dubajba meg nem tom még hova
Levente Nagy
Levente Nagy Hónapja
Szia Zsolti, nem tudom hogy emlékszel-e a Szabyestes esetre, ott is az emberek azon voltak felakadva, hogy mutogatta hogy ilyen új kocsit vett, ennyi húszezresvan a kezében, szerintem ha ők se mutogatták volna, semmi nem let volna belőle
Signum Laudis
Signum Laudis Hónapja
Kicsit marxista! Amig mas aludt,ivott, dögösködött addig Norbiek kemenyen dolgoztak es epitettek a vallalkozasukat( a semmibol). Mindenki arra kolti a penzet amire akarja!! Ne nyulkaljunk mas zsebebe a kommunizmus lejart! Vagy meg mindig itt vagytok!?
Róbert Németh
Róbert Németh Hónapja
Ezt a videódat tiltotta le a HUrun? Hétfőn valami hasonlót említettél. Köszi. 👍😉
Ridita
Ridita Hónapja
A cím alapján arra gondoltam, hogy Norbi Pápán nyaralt a koronavírus miatti korlátozások miatt. Gondoltam is, hogy milyen szép tőle, hogy önmérsékletet gyakorol és felfedezi hazánk szépségeit. LOL
H.Reni
H.Reni Hónapja
Pápa nekik degradál,szerintem... 😃😃😃
Edina Horváth
Edina Horváth Hónapja
Norbiék döngő léptekkel elhagyták az országot.
Màrk Lakatos
Màrk Lakatos Hónapja
Hehehehe
István Aleksa
István Aleksa Hónapja
Hüle vagy ezzel a Mónika szintű műsorral... 😂😂
Bálint Kajtor
Bálint Kajtor Hónapja
Miért kell ilyenkor elutazni héderzni, mikor mindenki más otthon retteg? Hadd válaszoljak képletesen. - Why does a dog lick it's own balls? - Because it can.
adam
adam Hónapja
Én rühellem Norbit, DE! Ha nem lenne utazás utáni kötelező karantén, vagy drága a pcr teszt én is minden további nélkül utaznék.
Dávid Tarczi
Dávid Tarczi Hónapja
Eeeeh én meg nem làthatom a szerelmemet a hatàrzàr miatt ez most pont jól esett😒😔
Eszter Kovács
Eszter Kovács Hónapja
Inkább úgy fogalmaznám meg, hogy akkor adj amikor tudsz, annyit amennyit tudsz, amennyitől úgy érzed, hogy te se szegényebb nem leszel ha odaadod, se gazdagabb, ha megtartod. Én ilyen módon tudok jó érzéssel adni. De tökre egyénfüggő az is, hogy ki milyen anyagi helyzetben érzi magát biztonságban, mikor érzi azt, hogy van esetleg "felesleg" amivel inkább máson segítene. Aki nagyon szeretne adni, de anyagilag nem teheti meg, mert akkor neki sem marad a fűtéscsekkre, akkor ő azt tudja csinálni, hogy segít ételt osztani, vagy kiválogatja a kinőtt de még hordható ruháit, cipőit, és elviszi a szeretetszolgálatnak. És akkor megvan az adakozás élménye is, de nem lökte be saját magát az árokba azzal, hogy odaadta a fűtéscsekkre valót mert meglágyult a szíve. Helyén kell kezelni a dolgokat, és okosan, felelősen dönteni. De mindig lehet vizsgálni magad, hogy épp mit tudsz megtenni. Csak az a fontos, hogy a lehetőségeidhez képest tedd.
Briák Andrea
Briák Andrea Hónapja
Én teljesen egyett értek... én is idén nem adakoztam sehova mert munaknélküli vagyok a virus miatt és fáj,de nem volt miből...amikor tudtam mikulás gyárba édeséget meg alig használt játékokat még ismerösöktöl is kértem... és sose azért tettem mert vártam érte valami azért mert jolesett...jol esett bele gondolni ,hogy az az édeség vagy alighasznált régi játék másnak mekkora öröm és igen azért adjon valaki mert azzal több lesz és mert az jön természetesen ...és az az érzés semmihez se fogható...kivánom mindenkinek ,hogy megtapasztalja az önzetlen joság áldott érzését...semmihez se hasonlithato
Vince Bényi
Vince Bényi Hónapja
Szerintem a Pápa sokszor kilép a biztonsági zónából, amikor a cölibátust bírálja, kiáll a melegek mellet, beszól a vatikáni banknak, rendszeresen bírálja a nemzeti egyházak vezetői döntéseit, akkor akkor kimaxolja amit egy Pápának hagyományosan nem kéne csinálnia
Valéria Mircselné
Járványos időszakban ,küzdenek az egèszsèges èletèrt. Igazán nem problèma ha hoz egy gènmanipulált vírust netán .:(
Edina Horváth
Edina Horváth Hónapja
LEhúztalak? Akkor iratkozz FEL! :D Egyensúly :D
Mariann Komives
Mariann Komives Hónapja
Igazad van! Ateista vagyok de Ferenc pápát szeretem! Azt kellene megérezni az embereknek hogy adni sokkal nagyobb öröm mint kapni!
Krisztián Szilasi
Katolikus pápa? Fitness pápa? Majd ha az anál pápa mondja, akkor...
Gábor Barta
Gábor Barta Hónapja
Pàpa cicaharc :D
dániel péter
dániel péter Hónapja
neked mi a francért kell mindenbe beleszólni? neked nem tökmindegy ki hova megy nyaralni meg hogy mikor megy el? meg amugy is mindenkiröl csak beszélsz meg szidód. PL:bish barbie,r márk,farkas timii, stb
Dániel Péter
Dániel Péter Hónapja
Neked kéne menni írást gyakorolni
710tudzsi
710tudzsi Hónapja
Nem kell nézni, ha nem érdekel ennyi....
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Edesem. Mennyire szegenyesek az ismereteid, ha csak ezeket az embereket tudtad felsorolni! Tessek menni lecket irni.
Eszter Tótik
Eszter Tótik Hónapja
Szia Zsolt üdvözölnek a szabolcsiak!❤️❤️
Katalin Nagy
Katalin Nagy Hónapja
Pápa: Urbi et orbi! Jöjjön most a Norbi...
Zsuzsanna Rákosi
Nagyon egyetértek (megint) ,hogy nem a magánembereknek kell megoldani a világ gondjait,de részt kell benne venni erőnkhöz mérten❤
Pálma Miklósi
Pálma Miklósi Hónapja
Gki
Aliz Besenyei
Aliz Besenyei Hónapja
Vajon visszafelé ők is kapnak a reptéren kis piros tablacskat hogy tegyék ki a kapujukra ha hazaérnek, mint anyukám?! 🙄 Ma járt le a karantenja. Úgyhogy nagy volt a boldogság! Jaa, csak ő nem luxus nyaraláson volt, csak a tesóméknál segíteni, mert baleset történt tehát menni kellett. 🥴
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Remélem kapnak...egy evre szolot.
Csecsodi Nandor
Csecsodi Nandor Hónapja
Sok irigy csöves kutya 🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕😂😂😂😂
BÖZSILAND
BÖZSILAND Hónapja
Na szóval. Az hogy Norbiék elmentek Dominikára vagy hová tábor címszó alatt... nem etikus, de elfogadom mert ugye ráfogható hogy üzleti út amit tudtommal enged a vészhelyzeti rendelkezés. Olyan helyre mentek ahová csak friss COVID teszttel engednek be. Az hogy mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek az sajnos volt és lesz amíg a Föld meg nem áll. Az is érthető hogy sokan vannak akik azt mondják hogy ezt a pénzt odaadni jobb lett volna rászorultaknak. De. Te hányszor állsz meg és adsz pár forintot egy hajléktalannak? Tisztelet a kivételnek persze. Aki tényleg segíteni tud és akar és tesz is, na annak van joga hőbörögni! De az nem fog, mert nem ér rá ezzel foglalkozni és nem is érdekli igazán. Az hogy te Zsolt ezzel kapcsolatban megszólaltál viszont nem hőbörögés, és mint katolikus érzelmű ember (nem népnemzeti keresztény!) azt mondom amit te. Ha az Anyaszentegyház lesz szíves a zsebébe nyúlni (és nem csak a Vatikánban hanem Esztergomban is!) utána lehet mondani hogy mennyire elszomorodott az egyház feje ezen hogy vannak olyan emberek akik csak utazgatnak járvány idején.
Julia Ronyai
Julia Ronyai Hónapja
Szerintem meg hadd utazzon saját felelősségre bárki bárhová. Sokaknak a végletekig kikezdte a mentális egészséget a virushelyzet, felőlem mindenki tegyen azt a testi-lelki jóllétéért, amit akar és meg is tehet a mostani körülmények közt. Persze, Norbiek nem ezert teszik, és az Instan veretni is ízléstelen, de amíg valaki legalisan elutazik egy országba, ahova szabadon beléphet, és tartja a karantént, amikor hazajon (így tehát nem veszélyeztet masokat) hát hadd tegye már b+. Így is épp eleget rabolt el az életünkből ez a nyomorúság.
Péter Schmidt
Péter Schmidt Hónapja
Méne mehetne bárki, ha megteheti? Pláne ebből az országból..el. Ha csak egy pici időre is, de mentális pihenés. Én is mennék, ha megtehetném.
710tudzsi
710tudzsi Hónapja
Akkor menj. Mindenkinek nyitva a határ. Igaz, nyelvet tanulni kell, de ha alapszinten beszélsz, nyert ügyed van. Én speciel 44 évesen indultam el, nem bántam meg. Hajrá, drukkolok neked
Monchee 86
Monchee 86 Hónapja
Nekem személyszerint kinyílt a bicska a zsebemben. Somogyból nem merek felmenni Pestre nagymamámhoz és apámhoz a lányaimmal nehogy tényleg komoly baj legyen, ezek meg vígan ugribugriznak a világban. Karácsonyra is hiába vártak minket, sajna le kellett mondanunk. Bizakodom hogy nyáron talán tudunk menni, bár a jelenlegi állapotok szerint nem valószínű ez a terv sem :/
Krisztina László
Hááát,menjen fel!!!mi az,hogy nem mer?Arr9l,hogy ön nem ,,mer,, felmenni az 3desapjához,nem a Norbi3k tehetnek!Lehetne mindenkit köpködni,de miiiineeeek????
ANDI PESTI
ANDI PESTI Hónapja
Hogy kiktől kapok hányingert? Kasza Tibi a covid elején jopofanak tűnt.... Sírt, sirdogalt a megemelkedett szabadidő miatt.... De amikor a Kedves neje Andika piacra dobta barátnőinek a saját kozmetikumait, akkor töröltem őket... Amikor Náray kimenet Barcelonába, onnan kezdett posztolni, de egy kicsit túl sok volt a rajongó, melyet kezelni már nem tudott, így a hazája felé köpködő-sz@rozo műmajerkedest nehezen toleralo közönséget egyszerűen letiltotta.... Na ő is ment a levesbe.... Szóval vannak szimpi celebek, meg kevésbé.... Ilyen az élet, sokat akar a szarka.... Sokat akar mutatni... Ráfázhat!
Ildikó Mayer Nagy
Náray nekem is nagy csalódás volt, faltam a könyveit --- 1x a 800 oldalast egy nap alatt olvastam ki---. Aztán nagyon elszállt önmagától.
foldkutya
foldkutya Hónapja
Igen, Kasza Tibiéket én sem követem már. A tavaly tavaszi nyavalygásai után beállta a sorba ő is. Valószínűleg nem fogja összetörni, én magam láttam jobbnak nem foglalkozni velük többet.
Eve Farkas-Czifra
Én most igazad adok neked... és többször beleszóltam/hozzászóltam volna a videó közben is :) Nagyon jól kommunikálsz a közönségeddel, tök jó lehet veled beszélgetni élőben is :D
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
En ilyenkor komolyan odakepzellek titeket. Mashogy nem is menne.
Ádám Czibulyás
Egyszer nagyon vártam már a fizetést. Volt nálam egy ezres kb és az volt nagyjából minden vagyonom. Mentem hazafelé és láttam egy fiatal srácot, aki így ránézésre nem jön tiszta körülmények között. Már láttam az arcán, hogy oda fog jönni és pénzt fog lejmolni... Megfigyeltem a szokásos bizonytalanságot a lábain és a mozgásán, arcán látszott, hogy keveset alszik, s azt sem túl jól. Suta cammogás és előre fél a választól... nem is csoda, hisz ki voltam rittyentve és az ábrázatomról süt, hogy jobbnak gondolom magam mindenkinél... még ha az igazságtól mi sem áll távolabb. ...és így is lett, de nem pénzt kért, csak valami kaját, hogy van-e nálam. Hát mondom, van egy müzliszelet mindig nálam, mert a fene tudja, mikor éhezik meg a gyerekem, de hát te öregem inkább úgy nézel ki, mint akinek már nagyon jól esne egy kis meleg étel. Tök tiszta volt a tekintete, de még úgy is megdöbbentem volna, amikor így szólt: "Valóban, az bizony felettébb jól esne." Szóval meghívtam kajálni és beszélgettünk egy órácskát. Ebéd után egy teljesen új ember állt előttem, aki kész lett volna még egy ennél is mélyebb gödörből kimászni... ennyit ér egy kis emberség valójában, a törődés és az odafigyelés. Csak így a cseriti margójára... bocs, ha érthetetlen... nem vagyok már szomjas. :D
Beni BRICK
Beni BRICK Hónapja
Zsolti nézzése közben mindenki be van álva meg akor nem vagyok egyedül..
Ildikó Mayer Nagy
...sokszor adakozom, akkor is amikor carban vagyok---akkor csak minimális összegeket utalok stb. Nem is ez a lényeg---hanem az, hogy most csípi a szemem a könnyem ---- írásod végére. ui.azt veszem észre az évek során, hogy azok adnak, akik alulról jöttek fel, vagy épp nekik is kevés van és átérzik a másik nyomorát.
Anna Mesterházy
@Ádám Czibulyás tudom, pontosan ezért írtam, mert szinte láttam magam előtt, ahogyan az emberek fgoják a fejüket és rácsodálkoznak, hogy ,,jé, ilyet is lehet csinalni, ahelyettt, hogy elküldeném melegebb éghajlatra?" :)
Burkus Zsolt
Burkus Zsolt Hónapja
@Anna Mesterházy ne haragudj, hogy csak így ismeretlenül ilyet írok, de a legrövidebb út/lépés, hogy több ilyen ember legyen, mi sem egyszerűbb, mint nem fintorogni, meg fejeket elforgatni, lenézni az elesett embereket, hanem megkérdezni, miben tudunk avagy tudunk e segíteni. Hidd el, azzal hogy mások jó cselekedeteit elismerjük, attól még nem lesz jobb helyzetben egy rászoruló sem. Ne értsd félre, nem személyeskedést ez részemről, mert nem ismerjük egymást. Csupán eszembe jutott, hogy mennyiszer látok elismrő kommenteket, viszont nem sok olyan helyzetet, ahol valaki önzetlenül segít... Mindenkinek szuverén joga elődönteni, hogyan éli az életét. Viszont mindenkinek javaslom, hogy egyszer próbálja ki, hogy milyen érzés segíteni valakin. Ha csak átsegít egy idős embert avagy egy mozgássérültet a zebrán! Nem minden esetben kell ahhoz anyagi ráfordítás, hogy valakinek szebbé tegyük a napját.
Ádám Czibulyás
​@Anna Mesterházy Mi sem mutatja jobban, mekkora baj van a világban, hogy az, hogy emberként bánok egy emberrel valamiféle különlegességnek számít.
Következő