Sötét

VAN BUNKÓBB SCHOBERT NORBINÁL! EZÉRT VAGY DAGADT ÉS RONDA! 

Feliratkozás
Megtekintés 63 E
98% 619 12

#SZÉPSÉG #ZSHOWTIME #POLITIKA
INSTA: osvvath_zsolt
Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: paypal.me/zshowtime
A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! patreon.com/zshowtime
HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU

Közzététel:

 

2021.febr.17.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Máté Borsodi
Máté Borsodi 14 órája
Az a kep OVrol meghaltam😂😂😂😂😂
Rácz Géza
Rácz Géza 2 napja
Rácz Géza vissza tért, és több tudatmódosítót szed, mint valaha! hurun.info/to/vide/h6uP3IWJtaWSyr8.html
Noémi Kiss
Noémi Kiss 4 napja
Mondjuk az igaz, hogy a balosok elégedetlenebbek. Lehet azért, mert a jobbosok miatt szarul keresnek? Áhh, tuti nem ez az oka :D
Andrea Baradács
Inkább állhatatosan Téged nézlek mint a kínai makogást. 😂 Örökérvényű elvekről mondasz véleményt. Még jó, hogy nem mindenki hiú. :) Ez a helyzet tisztára olyan, mintha egy felnőtt óvodás lenne ez a fazon és Te lennél az int. Igazgató, aki a show keretén belül helyre teszed ezt az affért. 🤭Jó vaaagy! 😊
Emese M
Emese M 4 napja
Én direkt hízok miota a baloldalra húzok. Ugyhogy alàírom: igaz!;)
Noémi Savanya
Én is elég kiegyensúlyozott lennék, ha így, szégyenérzet nélkül lopnék milliókat... 😂 hmm, milyen szép is a mélykeresztény demokrácia!
Györgyi Krepsz
"...silányabb a szexuális életük..." 🤣🤣🤣 Ez most jutott eszembe, de... Mi van akkor, ha valaki alapból nem egy szexisten/istennő, és frankón meg van elégedve egy olyan minőségű szexuális élettel, amit mások "silánynak" találnának? 😀 (Ebből is látszik, hogy - mint sok minden - ez is realtív.)
Brigitta
Brigitta 6 napja
Jó, hát azért a maga nemében Himmler se volt ocsmá...... hm. :/
Keskeny Károly
Ennél több csusztatás még a demokratás cikkben sem volt. Grat a prolihergelesert! 😀
Keskeny Károly
@ZSHOW time "azért nem dug meg az asszony mert balos vagy" stb. Aztán elkezded mészáros lorincet és társait body shamingelni, mintegy cafolatkent. Nem vagy te hülye, nagyon jól tudod, hogy a cikk nem erről szól. Arról szól, hogy kutatások bebizonyitottak hogy arányaiban több a mentális és testi problémákkal rendelkező ember a balosok körében. Miközben ez tény, és nem csak általad szelsojobboldalinak titulált felmérések mondjak ezt. Ebből természetesen nem következik semmi, és szerintem sem jó irány, ha errefelé megy a politikai kommunikáció, attól még amit csinálsz, az ugyanolyan hergeles, mint amit a cikk szerzője csinál, csak éppen neki alapja is van arra. És persze tudom hogy fájdalmas beismerni a tényeket, (nagyjából errol szól a progresszív emberek gondolkodása), de ahelyett h a tényeket hibaztatnad, elkezded a cikk szerzőjének az állításait hitelteleniteni. Ugyanaz amit Schobert Norbival csináltál: én aztán ki nem állhatom a személyét, azonban amit mondott az nem hogy nem volt rosszindulatú, hanem tényszerű volt, és a lehető legjobb szándékú. Felháborít, hogy olyan világban élünk, ahol azt hurcolták meg, aki kimeri mondani a nyilvánvaló tenyeket. És te ezt tetted, primitív emberi érzelmekre játszva, a testukkel elégedetlen nők frusztráció it kihasznalva hergeled őket egy teljesen hamis logika mentén. Miközben a tény ugyanúgy tény fordítva is. Ha egy férfi elhagyja magát testileg(ezáltal minden egyéb motiváció is gyengül) , a nő nagyobb eséllyel fog felrek***rni, pont.
ZSHOW time
ZSHOW time 6 napja
Konkretumokat irj, ez igy felesleges.
Viktória Csapai-Bertalan
Feldobtad a napomat! :D
Szofikkkaa
Szofikkkaa 8 napja
Csúnya vagyok, dagadt is, de legalább a másik csúnya dagadt libernyákkal olykor átlapozzuk a Káma Szútrát
Kertész Kristóf
Zsolti, kicsit hisztérikus vagy... 🤔😉😘
Vilmos Miklós Kövesdi-Ratkay
Pl szoktak mondani, hogy annak a gyereknek annyira Joco feje van, egyertelmu h Joconak hivjak, es lam nem meg mondtam, h Joconak hivjak? Ilyen alapon el tudom honni, hogy a jobboldali vagy baloldali szavaszok kozt van valami fajta megjelenesi hasonlosag, de nyilvan nem igy, mint a cikkben.
András Kovács
Én mint Bal-közepes megnyugodtam,számomra még nincs minden veszve,titeket libernyákokat nagyon sajnállak.De tényleg.
misztikus extraterresztriális krapek
Nagyon sokszor sütöd el azt, hogy Kaleta jobboldali. Végül is ez egy ilyen állandó ütőkártya amit rendszeren kijátszol, hogy ha a baloldalról van szó, te mindig azzal jössz, hogy Borkai, Szájjer meg Kaleta... Miért jobboldali Kelata?
eltemetve
eltemetve 9 napja
Hmmm melyik eszmének volt ez az alapja, hogy az "ellenséget" beállítjuk rondábbnak, butábbnak és alacsonyabb rendűnek...?!
ZSHOW time
ZSHOW time 9 napja
Nehez kérdés....
Mona Diósyné
Mona Diósyné 10 napja
💕💕💕
Zsuzsa Bódai
Zsuzsa Bódai 10 napja
Jeszenszky Zsolt szerint a jobb oldali csajok jobban sz@pnak....! 😅
Viktória Nagy
Viktória Nagy 10 napja
Pont egy fergeteges 🔞... után olvastam el ezt a cikket 🤣 mondtam is utánna apukának: "én teljesen azt hittem, hogy ez jó volt, de hát a tudomány állása szerint, mivel libernyákok vagyunk ezért nem is lehetett az" 😭 Ezen közösen szomorkodtunk egy kicsit, aztán mentünk még egyet mielőtt a gyerekek felkeltek 🤪🤪🤪🤪🤪
Jucus
Jucus 10 napja
Fiuk,lányok és a mélyen tisztelt átmenet ..🤣🤣🤣
Viktória Nagy
Viktória Nagy 10 napja
Szépségkirálynő választáson a versenykiírás: 30 alatti, férjezetlen, plasztikamentes, fideszre szavazó hölgyeket keresünk a MissHungary címre 🤣🤣🤣
Kertész Jani
Kertész Jani 10 napja
Na baszkii.. Ne haragudj, leiratkozom :DDDD
Barnabás Kiss
Barnabás Kiss 10 napja
Meg kell védjem Orbán Viktort, mert ő igenis érettünk hízik! (Munkareggeli, munkaebéd, munkavacsora.) Ez nem szégyen! Mert aki a népért eszik, az így néz ki!
Vivien Racz
Vivien Racz 10 napja
Ezt nézd meg! 🙂 ⬇️⬇️ hurun.info/to/vide/ZKWktH-BzXvIrNU.html
Anikó Korcz
Anikó Korcz 10 napja
Ne csüggedj Zsolti! gondolj arra, hogy nálunk, akik nem vagyunk szilfid alkatok, Rubens rágja a küszöböt egy aktért!!! :D
Eszter Szépvölgyi
Várjunk, ha egy ember nem szavazhat, vagy mindkét oldalt egyformán utálja, és ezért nem is szavaz, akkor mivan? Az az ember nem néz ki sehogy, vagy mi?
László Nagypál
Én nem mondtam Düsszeldorfinak (a Vénuszt), de hol arra asszociáltam, hogy Wimbledonra. :) Ja, igen, és fel vagyok háborodva! :)
Sára Vágó
Sára Vágó 10 napja
- Az oké, hogy meg akarta nézni magának a drágalátos Pottert, a Kiválasztottat. - Malfoy megvetően elfintorodott. - De a Weasley csajban mi érdekes van? - Egy csomó srácnak tetszik - jegyezte meg Pansy, a szeme sarkából lesve Malfoy reakcióját. - Még szerinted is jól néz ki, nem igaz, Blaise? Pedig tudjuk, hogy te milyen finnyás vagy! - Nem érdekel a mocskos kis véráruló, akárhogy néz ki! - felelte fagyosan Zambini.
ZSHOW time
ZSHOW time 10 napja
Telitalalat
Lizzy55
Lizzy55 10 napja
"Dagadt vagy?Rusnya?Hisztérikus?Nem dug meg senki?" Az életem pár szóban.. Ja, és ráadásul,, baloldali, és az Origo meg az M1 helyett téged nézlek. :) :) :) De, csak azért se, szavazok a Fideszre. Mindenesetre, van még egy okom, hogy utálhatom a szépeket :)
Boglárka Bali-Babos
Imádom amikről beszélsz🤣🤣🤣nem foglalkoztat a politika,de veled teljesen egyet értek.
Kristóf Kósa
Kristóf Kósa 10 napja
Csávó vagyok, és hetero. Nem akarok megsérteni senkit, de szar lenne, ha jönne egy csávó, aki papírt mutatna, hogy a férjem, és megdugna. Inkább maradok dagadt és ronda, és enyhén balos
Krisztian Nemeth
Suttyo az te vagy
Anett Palotai
Anett Palotai 11 napja
Nincs is szükség plasztikai sebészre, diétára, mozgásra... elég átszoknom balról jobbra... De mit tehet az ember lánya, ha született balkezes 🙊🙉🙈
Úr Zokni
Úr Zokni 11 napja
hát... heteroszexuális vagyok, de a bevágott férfi szexikonok után még nekem sem az agyamban volt a vér, szóval csak annyi maradt meg, hogy csúnya és dagadt vagyok, azt meg eddig is tudtam :s
Agnes Heizer
Agnes Heizer 11 napja
Szerintem ez most nem talált. Ez az egész annyira abszurd és nevetséges, hogy senki nem veszi komolyan. Legfeljebb az elhízott fidesz-szavazók verik a mellüket, hogy, "lám, kimutatta a kutatás is, hogy szép és kívánatos vagyok!". DE azért ez egy jó kis videó lett, ismét.
Peter Fount
Peter Fount 11 napja
Nem is tudtam hogy voltal a Monika show-ban. :) Tok cuki voltal. :)
Gyöngyi Németh
Röhely. Csúf vagyok és sajnos gizda... Hehheeeeee
Eve Farkas-Czifra
Tökre igaza van, nem? :D Én is csúnya vagyok, kövér vagyok, nem hordok magassarkút = nem vagyok nőies. Honnan tud rólam mindent is?! XD
Gyula Molnár
Gyula Molnár 11 napja
Na, na na! Azt mondta, hogy általánosságban. A kedvenc tévédben is vannak dagadtak, és mégis hülyének nézték a dagadt hülyéket, akik szerint a fogyókúrától híznak. Simán lehet, hogy igaza van. Sokmindentől függhet, hogy ki mivel szimpatizál. És te fordítod ki. A baloldaliság következik a tényezőkből, nem fordítva. Legalábbis elsősorban. Engem nem borított ki Norbi. Nóri meg nem a hajától néz ki jól. Na menjél már azzal a travival! :D A termékenységszobor nem volt soha szépségideál. Volt tartaléka vemheskedni... Ez előny volt. Attól az izétől meg a spanyol infásnő is szebb volt a Fekete viperából. Előbb-utóbb még azt hiszik, hogy attól, hogy valaki szivárványba öltözik, balos. Aki nem akar narancsbőrt, szavazzon a fideszre!
Mara Vaczi
Mara Vaczi 11 napja
Igen, ez mind igaz: kövér is vagyok, alacsony is, csúnya is, hisztérika is... Tényleg mindent tudnak rólam. :D
Sandor Zoltai
Sandor Zoltai 11 napja
Drága Zsocám! Nem látsz Te mögé a dolgoknak. A múltkori "randezvous" után a Budaházy annyira bedepresszált, mert azt mondtad, hogy fel se állna a videója után, hogy valahogy vissza kellett hozni az életbe. Na mindegy. Megyek enni tovább a kolbászt szalonnával.
Levente Kelecsényi
Én, mint (szerintem, természetesen) nem hisztérikus, elfogadhatóan szép arccal megáldott, 15 éves, kb. 195 centi magas, őszintén bevallom kicsit túlsúlyos, (korosztályomban egyre meglepőbb módon) egyelőre szexuális élet nélküli srác vajon melyik politikai oldalt támogatom?
Gandhi Mohandász Karamcsand
5:31 Puzsér nem balos
Kata
Kata 11 napja
basszus, köszi, lehet kipróbálom ezt az origo-diétát, hátha végre sikerül lefogyni...vagy csak M1-gyel együtt működik? (az úgy a nyers vegánságnál is parább)
D/\VID FERENCI
D/\VID FERENCI 11 napja
Valaki be tudná linkelni a cikket?
Nóri Majoros
Nóri Majoros 11 napja
Az egész videó nézése alatt zabáltam a pörköltet. :'D
Boglárka Farkas
A pasik szerintem sokkal hiúbbak, mint a nők! Ezt komolyan mondom.
Krisztián Kovács
Nem lehet, hogy a balodaliak azért kevésvé elégedettek, mert a kormányzó jobboldal éppen nagy lendülettel szanaszétbassza az országot? :/
Flying Cat 2000
Flying Cat 2000 11 napja
Minek ide keto diéta? Csak egy jól irányzott x 2022-ben, és minden problémám megoldódik.
Hy Mapper
Hy Mapper 11 napja
Miután megláttam ezt a hírt, a göbbelsi propaganda jutott eszembe, és nem alaptalanul.
Samy
Samy 11 napja
Ez egy nagyon régi, bevált trükk a politikában, hogy külsőségekkel próbálják befolyásolni a szavazókat. Amerikában volt ennél mélyebb pont is, mikor a republikánus és demokrata politikusok gyerekeit hasonlították össze. Na ennél lejjebb már mi van? :((
Ádám Darida
Ádám Darida 11 napja
A balos férfiak sokkal kevésbé nőiesek, mint a jobboldali nők, és a balra szavazó nők sokkal gyengébb testalkatúak, mint Németh Szilárd.
Peter B
Peter B 11 napja
Nincs is szebb egy 70 éves, ősz, könymoly frizurás, klasszikus ősz bajszos fiatal demokratánál... Na jó, talán egy 150 éves KDNP -s honatya! XD
J M
J M 11 napja
meg csak 7:22 nel jarok, de ez a video zsenialis lett xd
Eszter Zupka
Eszter Zupka 11 napja
Én úúúgy nevettem a spar parkolóban ülve, amikor előugrott Viktor😂 Ahogy mondtad.... vaaaagy ő👉🏽😂😂😂😂 Hatalmas😂 “Ugye, hogy ők milyen szépek...”
Danny3333333333
Danny3333333333 11 napja
Az mondjuk talán nem egy elhanyagolandó szempont, hogy a cikkben végig forrásokat jelöl meg a szerző, tehát az egy sarkítás, hogy ez csak az ő véleménye.
Danny3333333333
Danny3333333333 11 napja
@ZSHOW time Ok.
ZSHOW time
ZSHOW time 11 napja
Az sem elhanyagolhato hogy legalabb 5x elmondom hogy hivatkozik ezekre. Gondolom.
coqueta
coqueta 11 napja
Norbi vizilóként fog ujjászületni. :D
Tammy Arpasi
Tammy Arpasi 11 napja
ezek a szempontok alapján OV egy "lipsi" randalírozó hippi Woodstockról
Szofi Török
Szofi Török 11 napja
Igazat adok neki. Csúnyább lettem, és őszülök mióta a csuti törpe uralkodik.
Febfly Music
Febfly Music 11 napja
Monika showba te voltal benne Zsolti?
Samsung Galaxy S20 FE
Még durvább Politkia Hobbista rész jött ki amibe egy olyan kislányt is bele rángattak aki talán még 10 éves sem volt... Elvették tőle fokozatosan a játékait a műsor alatt és előtte káromkodtak meg beszéltek durván 18+-osan... Ezen kívül emberek haláláról és kivégzéséről is a kislány előtt beszéltek. Sőt még a kamera elé is "berángatták" holott jól látható volt hogy a kislány nem akar ott lenni.
Süti szörny
Süti szörny 11 napja
Nem tudnak már mibe belekötni és mint mindig most is csak maguk alatt ássák a gödröt :)
Gergely Szilágyi
Kva jó a pulcsi, rendeltem én is ilyet, de a mottod nem reagál e-mailre, van ötleted mi lehet a moldás? (Igen, már fizettem)
Gergely Szilágyi
@ZSHOW time 11-én rendeltem, a shop@mottod.hu-n próbálkoztam, ma délután a mottod facebook oldalnál is próbálkoztam, kaptam választ hogy utána néznek a rendelésemnek, de eddig semmi.
ZSHOW time
ZSHOW time 11 napja
Ez nagyon fura, mert Patrik személyesen intezi ezt. Mikor rendelted es hova irtal?
Ildikó Farkas
Ildikó Farkas 11 napja
Éljen Zsolti❤️
Gesta Hungarorum
Zsolti nem vagy egyedül én is düsseldorfi Vénuszt mondtam egy időben 🤣🤣🤣🤣
Rebeka Major
Rebeka Major 11 napja
Egy jo BuzzFeed teszt? "szerinted Te bal vagy jobb oldali vagy?"
Tibor Szekeres
Tibor Szekeres 11 napja
Gratulálok:) Sikerült bekapnod egy méretes... gumicsontot! Szerinted miért születnek, kapnak teret az ilyen egyértelmű provokációk faszságok? Hogy te meg még sokan mások vért és epét hányjatok tőle. Ahogy a baloldal provokálja a jobbat (pl Román ünnep a nemzetiben, magyar zászlóra rejszolás stb) úgy onnan is jön az áldás. Ovi nyilván. De ilyenek vagyunk, és a politikusaink, megmondóembereink nem a holdról jöttek, hanem a szomszédunkból. Belőlünk..
Emese Stampel
Emese Stampel 11 napja
Hááát, maradok csúnya és dagadt, csak a Lölőnek ne tetszek 🙃
Sipos Zsüliett
Sipos Zsüliett 11 napja
Reklám *rendelj a mekiből* nem csoda hogy dagadt vagyok😍😍
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin
Fubu nadrag 😀😀 na ez volt a legjobb😎😎🤣
Zoltán Dancsi
Zoltán Dancsi 11 napja
Végre megszületett a XXI magyar fajelmélet. Az elsőként szeretnék majd a gettóba vonulni✌️
hukrisz
hukrisz 11 napja
sohasem gondoltam volna, hogy eljön az a nap amikor az elveim/nézeteim és a testi adottságaim között kell választanom. Azt hiszem, mivel már késő magamhoz növeszteni függőlegesen még vagy 15 cm-t, mivel anyagi javak hiányában nehézségekbe ütközik a hajbeültetés már kopaszodó fejtetőmre. Így negyven felett gerinc betegséggel a kilókat is igen nehezen adom le a megfelelő kormánypárti fazon eléréséhez. Ezért vállaltan maradok baloldali, ronda és a szélső jobboldaliakkal szemben végtelenül gonosz ember. (ja és szívem szerint maradnék baszatlan is, mert nekem még az ellenkező nem jön be 😊)
Leland Palmer
Leland Palmer 11 napja
Most már értem,hogy Orbán Viktor miért lett libernyákból, keresztény-konzervatív. Mindent a szépségért....
lustimacskusz
lustimacskusz 11 napja
Britt tudósok bebizonyították, hogy renoméjukat vesztett politikai elemek és magukat üzletembernek hívó egyének elkeseredésükben f@szságokat hordanak öszze, hogy mentsék ami menthető. A kutatás konzekvenciája: egyre kevésbé jön össze a néphülyítés.
Henriett Wolf
Henriett Wolf 11 napja
Zsolti! ha nem kívánatos számodra a libernyák szóhasználat, nem kellene használnod Neked sem.
Samsung Galaxy S20 FE
@ZSHOW time Nézd meg a legújabb Poligikia Hobbistát ami durvább az ez előttinél is mégpedig azért mert egy kislányt is bele rángattak aki talán még 10 éves sem volt...
ZSHOW time
ZSHOW time 11 napja
Nekem nincs vele bajom. Kedvemre valo még a libsi, a libernyavogo is.
Anna Karai
Anna Karai 11 napja
Dagadt vagyok rusnya és még is van párom 😀
Anna Karai
Anna Karai 11 napja
@ZSHOW time miben hazudok 😀
ZSHOW time
ZSHOW time 11 napja
Hazudsz! ❤
hmacus
hmacus 11 napja
Egy új faji elmélet van születőben? Ijesztő!!!!!
Tamara Hardi-Magyar
Eugenika (a háború idejéből).
Edmond Heinrich
Edmond Heinrich 11 napja
Fáj az igazság... Nekem is😂🤔
3moonlightdrive
3moonlightdrive 11 napja
Úristen! eddig is voltak arra utaló jelek, hogy csúnya vagyok, de most, hogy Gazdag István lehozta ezt a cikket, már tudom is :D
Norbert Ivanov
Norbert Ivanov 11 napja
Zsolti, belekezdhetnél egy nagyfogyásba, mondjuk a Rubint Réka partnerségével, konditerem promocióval, igazolt sportolói igazolványt megvásárolva a sarkon. +20k követő minimum.
Person
Person 11 napja
Mintha fogytál volna Zsolt Gratulálok!😄
Person
Person 11 napja
@ZSHOW time XD (Őszintén mondtam, nem egyszerű a fogyás, de neked megy
ZSHOW time
ZSHOW time 11 napja
Igen, miota szimpatikus a Fidesz, olvadnak a kilók!
Alexandra K.
Alexandra K. 11 napja
Amikor már azt hiszed, ennél lejjebb tényleg nem tudnak már süllyedni kétségbeesésükben, es aztán MÉGIS😂
Thomas Anderson
Thomas Anderson 11 napja
Igazából nem lenne olyan meglepő ha valóban lenne ilyen összefüggés. CSAK talán más oldalról. Ha valaki jómódú akkor abból fakadhat hogy iskolázott, sikeres. Mivel jómódú ezért egészségesebben étkezhet, többet költhet fogorvosra, fogszabályzóra, talán több időt szánhat az alakja esztétikusabbá formálására edzéssel vagy plasztikai sebésszel. Aki jómódú az többet veszíthet így fontosabb lehet számára az egykulcsos adózás, a magántulajdon védelme, adókedvezmény formájú támogatások, stb amik jellemzően jobboldali prioritások. Aki kevésbé jómódú (munkás, tanár, sociális, egészségügyi területen dolgozó) az talán szolidárisabb, erősebb szociális hálót képzel el, progresszív adózást stb amik meg jellemzően bal oldali prioritások.
Laszlo Garamszegi
A Fidesz fingó versenyben Orbán irodájának illatosítása a cél. A Fidesz cselédek és lakájok egymásra licitálva erőlködnek, de egy ideje már csak a gatyájukat szarják össze. Ez a ki a szebben kövér es túlsúlyos erőlködésben az Orbán cselédje szerző vékony fost nyomott a fehérneműre. Jobboldali? A fenét. Egy opportunista cseléd.
Dévény Miklós
Karácsony a legdagadtabb és alacsonyabb! :D
Viktória Préda
Na és akkor mi van, ha vékony vagyok és a szexuális életem is rendben van, DE nem igazán tartom szépnek magam (rondának sem) és alacsony vagyok? 🤔
markosmonolo
markosmonolo 11 napja
XD Imádom a humorod!!! XD
József András Schubert
Szegény Gazdag.
Niki Palaga
Niki Palaga 11 napja
D. Dórika pszichéje rendben van ?:D jó ég...nincs ezeknek jobb dolguk? Ezért kapják a politikusok a pénzt? Még ha ténylegesen dolgoznának de csak potyaleső mind...
Zsombor Kocsor
Zsombor Kocsor 11 napja
10:30 - dagadtnak lenni sose volt divat. Mélyen legbelül mindenki tudta,tudja,hogy Schobertnak igaza volt. A tálalás az valóban mellbevágó volt sokak számára. Soknak az volt a válasz,hogy őt dagadtan is szereti a párja. Az a helyzet ez nem is volt kétségbe vonva...Jók ezek a szó kimondó videók😅 csöcsös téma
dkdjdj ppekejee
dkdjdj ppekejee 11 napja
legalább őszinte vagy és eszt szerettem benned(:
Katalin Tripe
Katalin Tripe 11 napja
Francba a sok edzéssel,diétával,fogyitablettával,csak jól kell ikszelni és máris szép és csinos vagy. Ezt mondhatták volna hamarabb is,már rég topmodell lehetne mindenki,ha csak ennyi kell hozzá.🤣
Hajnalka Gugora
Hajnalka Gugora 11 napja
Jaj ne, most jöttem rá hogy baloldali vagyok 😭 dagadt vagyok, ronda, hisztérikus és nem valami jó a szexuális életem 😭 mondjuk lehet az is közrejátszik hogy terhes vagyok 🙊
Hajnalka Gugora
Hajnalka Gugora 11 napja
@ZSHOW time tudom 😣
ZSHOW time
ZSHOW time 11 napja
Es meg gyereket is szulsz...eleg gáz vagy
Bálint Ivócs
Bálint Ivócs 11 napja
Zsolti: mérnem iratkoztál még fel?, hol a lájk?, kiscsengő bekapcs, webshop stb.. eközben 10 reklám a videón..valahogy ez mindig elveszi a kedvem mindezektől mire a végére érek a videóknak.😆
Anna Sallós
Anna Sallós 11 napja
Orbán akkor egy égimeszelő
zs9107
zs9107 11 napja
Azt mondod azért nem dug meg a palim mert balos vagyok... De én akkora überhiperszuper libernyák vagyok, hogy nincs is pasim!
cat surgery
cat surgery 11 napja
Ez a Gazdag nevű a náci amőba nem újraértelmezte az "übermensch" fogalmát,hanem egy az egyben átvette, De mit szól ehhez a g,nagy bendős guggoló mellszobor? "Az igazi náci délceg, mint Goebbels, szőke, mint Hitler és snájdig, mint Göring."...
Ridita
Ridita 11 napja
Azért nem háborodtam fel ezen, mert nem érdemli meg a figyelmemet ez az ember.
Viktoria Szakaly
Lassan eljutunk a sárga csillagig...🙄🙁
Tamás S
Tamás S 11 napja
Elértük a német színvonalat, csak az a baj, hogy az 1938-ast...
Tamás S
Tamás S 5 napja
@Okoslandok japánban azért durva dolgok történnek manapság! Néhány év alatt megduplázták az áfát. Így mára elérte a 10%-ot!
Okoslandok
Okoslandok 5 napja
@Tamás S Én úgy szeretnék stagnálni mint Japán. :D A 80-as évek óta recesszióban van a gazdaságuk... miközben 500km / órával döcögnek A-ból B-be. :D Nálunk meg a Budapest-Vác vasútvonal menetideje hosszabb mint a megnyitásakor a 19. század 2. felében volt. :D
Tamás S
Tamás S 6 napja
@Okoslandok most nézem, hogy ‘39-ben kb 2,5x volt több az egy főre jutó német gdp, mára ez 3x lett. 😁😃😂😢😭 Szeretnék én is így hanyatlani...
Okoslandok
Okoslandok 6 napja
No offense de én szó szerint ölnék azért, hogy csak ott tartsunk. :D Vagy legalább, hogy gazdaságilag is ott tartsunk ha már az ideológia stimmel. :D
Következő
TRIÓ Show - Vendég: Nagy Dani
1:09:58
Ezt tanultam egy meleg sráctól
18:02